Τόμας Μαρκλ: Νέα πυρά σε πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν – «Όλα τα κάνουν για τα λεφτά» (vid)

Ο Τόμας Μαρκλ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του πρίγκιπα Χάρι και της κόρης του Μέγκαν, την οποία μάλιστα κάλεσε να «ωριμάσει» και να του μιλήσει.

Ο Τόμας Μαρκλ κατηγόρησε τον γαμπρό του πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας ότι το μόνο που κάνει πια είναι να κάνει ποδήλατο στη γειτονιά του, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Παράλληλα, υποστήριξε ότι η Μέγκαν, με την παιδιάστικη συμπεριφορά, άλλαξε όταν γνώρισε τον Χάρι και τόνισε ότι ήταν γελοίο που αποξενώθηκε από την κόρη του εδώ και τέσσερα χρόνια. Είπε πως τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του πρέπει να «ωριμάσουμε, να μιλήσουμε και να τα βρούμε».

Σημειώνεται πως ο Τόμας Μαρκλ δεν έχει γνωρίσει ακόμη τον Χάρι, ή τα παιδιά του ζεύγους, Άρτσι και Λίλιμπετ. Επίσης, δεν παρέστη στον γάμο τους το 2018 καθώς υπέστη έμφραγμα και υπεβλήθη σε επέμβαση.

Ερωτηθείς από την εκπομπή του ITV “Good Morning Britain”, αν οι συνεντεύξεις είναι ο μόνος τρόπος για να επικοινωνεί με τη Μέγκαν, ο Τόμας Μαρκλ είπε: «Έχω ξεκαθαρίσει πως μέχρι να επικοινωνήσει μαζί μου, μέχρι να μου μιλήσει, αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα βγαίνω σε μια εκπομπή τουλάχιστον μία φορά το μήνα αν μπορώ και τελικά αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να μου μιλάει. Τα παιδιά θα μεγαλώσουν και δεν θα ξέρουν ότι έχουν δύο οικογένειες. Τώρα δεν είμαστε μόνο η κόρη μου και εγώ, αλλά η κόρη μου, εγώ, ο σύζυγός της και δύο μωρά, άρα κάτι πρέπει να γίνει», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ.

Μιλώντας για τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, είπε «ανησυχώ πολύ γι’ αυτά τα παιδιά, θα ήθελα πολύ να δω τα εγγόνια μου και οι άνθρωποι μου πρότειναν να κάνω μήνυση να δω τα παιδιά αλλά νομίζω ότι αν το κάνω αυτό θα ήμουν υποκριτής. Θα έκανα το ίδιο πράγμα που κάνουν η Μέγκαν και ο Χάρι. Δεν θέλω να εμπλέξω τα εγγόνια μου σ’ αυτήν την κατάσταση, θέλω να δω τα εγγόνια μου με φιλικούς γονείς σε φιλικό περιβάλλον. Δεν θέλω εχθρικούς γονείς και μετά να δω τα εγγόνια μου. Οπότε θα περιμένω μέχρι να βρεθεί τρόπος».

Την ίδια ώρα, κατηγόρησε τον πρίγκιπα Χάρι και την κόρη του Μέγκαν Μαρκλ ότι κάνουν τα πάντα για τα χρήματα. «Τα λεφτά δεν είναι το παν. Αλλά το βιβλίο του δεν θα έπρεπε να λέγεται ανακαλύπτοντας την ελευθερία, αλλά ανακαλύπτοντας τα χρήματα. Αυτό φαίνεται πως είναι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ