Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη (20/10)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (20/10)

Τα «ραπίσματα» προς την Τουρκία από την Κομισιόν και τα μηνύματα που έστειλαν Ελλάδα, Αίγυπτος και Κύπρος από την 9η τριμερή διάσκεψη της Αθήνας σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό που προκαλούν στην Άγκυρα τα συνεχή «χαστούκια» σε βάρος της φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (20/10).

Στα πρωτοσέλιδα και η παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο οποίος μελετά το ενδεχόμενο αίτησης αναίρεσης για την απόφαση αποφυλάκισης με όρους του πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και για την υπόθεση με την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο και την ομολογία της θείας της ότι αυτή ήταν η δράστης με σκοπό να αποσπάσει 700 ευρώ από τη μητέρα του άτυχου κοριτσιού.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την εξέλιξη της πορείας της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα με αφορμή το αρνητικό ρεκόρ των κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν χθες, Τρίτη, σε συνδυασμό με την παγκόσμια ανησυχία που προκαλεί ο εντοπισμός της μετάλλαξης Δέλτα+.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα, τέλος, και για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha αλλά και τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής καθώς «φουντώνει» η σεναριολογία για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Τετάρτη (20/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ