Εκπαίδευση Οικογένεια Κίνα: Προωθεί νόμο τιμωρίας γονέων για κακή συμπεριφορά παιδιών

Εκπαίδευση Οικογένεια Κίνα: Ο νόμος θα κάνει τους γονείς να παρακολουθούν προγράμματα οικογενειακής εκπαίδευσης Σύμφωνα με αναφορές, οι γονείς στην Κίνα θα μπορούσαν σύντομα να βρεθούν σε ένα χρονικό όριο για την κακή συμπεριφορά των παιδιών τους βάσει ενός προτεινόμενου νόμου που θα τους αναγκάσει επίσης να διδάξουν τους νέους να «αγαπούν το κόμμα, το έθνος, τους ανθρώπους και τον σοσιαλισμό».

Το κοινοβούλιο της Κίνας αναμένεται αυτή την εβδομάδα να εξετάσει ένα σχέδιο νόμου για την προώθηση της οικογενειακής εκπαίδευσης, το οποίο, εάν εγκριθεί, θα τιμωρήσει τους γονείς διατάζοντάς τους να συμμετάσχουν σε προγράμματα καθοδήγησης της οικογενειακής εκπαίδευσης εάν οι εισαγγελείς αναγνωρίσουν τα παιδιά υπό τη φροντίδα τους ως εγκληματίες ή άλλως προβληματικά, ανέφερε το Reuters. Δευτέρα. Ένα προσχέδιο του προτεινόμενου νόμου, το οποίο θα συζητηθεί από το Εθνικό Λαϊκό Κογκρέσο κατά τη συνεδρίαση της μόνιμης επιτροπής του, ενθαρρύνει επίσης τους γονείς να διαθέσουν χρόνο για να ξεκουραστούν και να ασκηθούν τα παιδιά.

Η Κίνα μπορεί σύντομα να ψηφίσει νόμο που θα επιβάλλει πειθαρχία στους γονείς εάν τα παιδιά τους δεν συμπεριφέρονται σωστά. Πολλά παιδιά οδηγούνται από έναν νηπιαγωγό να επισκεφθούν ένα πάρκο στο Yantai, επαρχία Shandong τον Οκτώβριο. Η Κίνα μπορεί σύντομα να ψηφίσει νόμο που θα επιβάλλει πειθαρχία στους γονείς εάν τα παιδιά τους δεν συμπεριφέρονται σωστά.

“Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους εφήβους να συμπεριφέρονται άσχημα και η έλλειψη κατάλληλης οικογενειακής εκπαίδευσης είναι η κύρια αιτία”, δήλωσε ο Zang Tiewei, εκπρόσωπος της Επιτροπής Νομοθετικών Υποθέσεων για το NPC. Το νομοσχέδιο θα απαιτούσε επίσης από γονείς ή κηδεμόνες στην Κίνα να διδάξουν στα παιδιά τους «να αγαπούν το κόμμα, το έθνος, τους ανθρώπους και τον σοσιαλισμό», ανέφερε η Independent. Αναμένεται επίσης να ενσταλάξουν στα παιδιά την αίσθηση του «σεβασμού των ηλικιωμένων και της φροντίδας των νέων», σύμφωνα με το προσχέδιο του νομοσχεδίου, το οποίο είναι η τελευταία προσπάθεια της Κίνας να αντιμετωπίσει τον τρόπο συμπεριφοράς των νέων πολιτών της στο σπίτι.

Το κοινοβούλιο της Κίνας θα εξετάσει έναν νέο νόμο αυτήν την εβδομάδα, ο οποίος εάν εγκριθεί, θα τιμωρήσει τους γονείς για τα κακά τους παιδιά.

Το Υπουργείο Παιδείας της χώρας ανακοίνωσε πρόσφατα πόσες ώρες πρέπει να παίζουν τα παιδιά βιντεοπαιχνίδια, απαγορεύοντας σε ανηλίκους τον Αύγουστο τα διαδικτυακά παιχνίδια κατά τη διάρκεια των σχολικών ημερών και περιορίζοντας το παιχνίδι το Σαββατοκύριακο σε μόλις τρεις ώρες.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Κίνας κατήγγειλαν τα διαδικτυακά παιχνίδια εκείνη την εποχή ως “πνευματικό όπιο” που απειλούσε μια ολόκληρη γενιά. Αξιωματούχοι της εκπαίδευσης επίσης μείωσαν τις εργασίες για τους μαθητές της Κίνας και απαγόρευσαν τα φροντιστήρια μετά το σχολείο σε σημαντικά θέματα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, αναφέροντας τον αριθμό των συντριπτικών μαθητών, ανέφερε το Reuters.

Ένας προτεινόμενος νόμος στην Κίνα θα τιμωρήσει γονείς ή κηδεμόνες εάν τα παιδιά τους δεν συμπεριφέρονταν σωστά. Ένας προτεινόμενος νόμος στην Κίνα θα τιμωρήσει γονείς ή κηδεμόνες εάν τα παιδιά τους δεν συμπεριφέρονταi σωστά.

Το υπουργείο Παιδείας είχε επίσης παροτρύνει τους νέους Κινέζους να είναι λιγότερο «θηλυκοί» τον Δεκέμβριο, ενώ προωθούν αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο αντί για «τυφλή» λατρεία διασημοτήτων στο Διαδίκτυο.

Ο Νόμος για την Προώθηση της Οικογενειακής Εκπαίδευσης απαγορεύει στους γονείς να χρησιμοποιούν «βία» για να βάλουν τα παιδιά τους στην ευθεία, αλλά τους παροτρύνει να είναι «φειδωλοί και λιτοί» ενσταλάζοντας ταυτόχρονα έναν «θετικό χαρακτήρα» στα παιδιά που φροντίζουν, ανέφερε η Independent.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here