Μέγαρα: Ατύχημα σε αγώνα μοτοσικλέτας – Μετέφεραν τον τραυματία με βεσπάκι (vid)


Λίγο μετά το σοβαρό ατύχημα με τους δυο τραυματίες στα Γιαννιτσά ήρθε στο φως ένα βίντεο από σοκαριστικό τραυματισμό από άλλον αγώνα με μηχανές.

Ένα ακόμα ατύχημα σε αγώνα με μηχανές έγινε στα Μέγαρα (λίγο μετά το περιστατικό στα Γιαννιτσά) με τον οδηγό να χάνει τον έλεγχο της μηχανής, να απογειώνεται στην κυριολεξία κάνοντας τούμπες και να καταλήγει στο έδαφος τραυματισμένος. Χτύπησε μάλιστα σοβαρά, υπέστη κατάγματα και τα σπασμένα πλευρά του τρύπησαν τον πνεύμονά του. Έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Οι υπεύθυνοι ωστόσο όχι μόνο δεν διέκοψαν τον αγώνα, αλλά τον μετέφεραν με μηχανάκι στο κέντρο Υγείας όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο οδηγός.

Ο Βασίλης Στάμου, ο οδηγός που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα μίλησε στον Alpha. «Δεν σταμάτησε ποτέ ο αγώνας. Πέρασε κάθετα την πίστα ένα βεσπάκι μαζί με το ασθενοφόρο με το γιατρό. Ήρθε το ασθενοφόρο δίπλα μου, κατέβηκε ο γιατρός, με ρώτησε πως αισθάνομαι. Του είπα ότι πονάω πολύ στο στήθος και ανασαίνω με δυσκολία. Και μου λέει: ”Ανέβα στο βεσπάκι να σε πάει στο μποξ”. Εκεί τα έχασα. Μου το είπε ο γιατρός και ο βοηθός αλυτάρχη που είχε το βεσπάκι. Πολύ κακώς ανέβηκα. Δεν το σκέφτηκα, δεν ξέρω πάγωσα. Έσπασα πολλά πλευρά, αλλά δύο από αυτά ήταν σπασμένα και ήταν πάρα πολύ αιχμηρά και ήταν αυτά που μου έκαναν τη ζημιά και καρφώθηκαν στον πνεύμονα. Προτίμησαν να συνεχίσουν τους αγώνες και να με κρατούν εκεί έως να επιστρέψει το ασθενοφόρο από το προηγούμενο περιστατικό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ