Ζωγράφου: Φοιτητής τραυματίστηκε από φωτοβολίδα που πέταξαν άγνωστοι σε καφετέρια

Στον τραυματισμό ενός φοιτητή οδήγησε η επίθεση αγνώστων σε καφετέρια στου Ζωγράφου τα ξημερώματα της Πέμπτης

Επίθεση σε καφετέρια στου Ζωγράφου πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και τραυματίζοντας έναν φοιτητή.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα σε καφετέρια στην οποία διεξαγόταν ένα πάρτι κατά πληροφορίες από την Ένωση Κυπρίων Φοιτητών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μια ομάδα 15 ατόμων πλησίασε την καφετέρια και άρχισε να πετάει πέτρες και αντικείμενα χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστή η αιτία της επίθεσης.

Λίγο πριν αποχωρήσουν, μάλιστα, οι άγνωστοι ακόμα δράστες πέταξαν μια φωτοβολίδα στο εσωτερικό της γεμάτης κόσμο καφετέριας με αποτέλεσμα ο φοιτητής να τραυματιστεί καθώς υπέστη εγκαύματα.

Τα πρώτα περιπολικά της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο της επίθεση εντόπισαν υπολείμματα της φωτοβολίδας αλλά και πέτρες που πέταξαν οι άγνωστοι προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημίες στην πρόσοψη της καφετέριας.

Αν και ακολούθησαν αναζητήσει στη γύρω περιοχή μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια πληροφορία για κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here