«Πυρά» Πολάκη κατά Τσιόδρα: Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που είπες


Δριμεία επίθεση του Παύλου Πολάκη κατά του Σωτήρη Τσιόδρα με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις για τους εμβολιασμούς. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, επιτέθηκε στον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσίοδρα, με αφορμή τη χθεσινή του δήλωσή ότι γλιτώσαμε 8.400 θανάτους από κορονοϊό στην Ελλάδα λόγω των εμβολιασμών.

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στον Σωτήρη Τσίοδρα, αναφέρει σε ανάρτηση του ότι «θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που είπες».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη, καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωνοϊό!!

Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να ‘μαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες!!!! (φωτο1-2)

ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!

Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!

Αυτό το ξέρεις καλά ! Όπως ξέρεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο3-4)

Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να ‘μαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!

Αλλά δεν φταις εσύ… άλλοι φταίνε…!»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ