Ιωάννα Λίλη: Το GNTM, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, η καριέρα και το μπαστούνι που χρησιμοποιεί


Η Ιωάννα Λίλη είναι μια ταλαντούχα παρουσιάστρια, με πλούσιο βιογραφικό και καριέρα ως μοντέλο

Είναι παντρεμένη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Ο ρόλος της ως σύζυγος και ως μητέρα είναι φυσικά ο καλύτερος της ζωής της. Ωστόσο, ορισμένες φορές αμφιβάλλει όπως είναι λογικό εάν όσα κάνει είναι σωστά. Είναι, όπως η ίδια παραδέχεται, λίγο οπισθοδρομική και αυτό την κάνει να χάνει την επαφή με τη νεότερη γενιά.

Όπως όλα τα ζευγάρια, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην σχέση της με τον σύζυγό της. Όμως είναι αγαπημένοι και ειδικά κατά την περίοδο του lockdown κατάφερε να περάσει όλη η οικογένεια περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί.

Ιωάννα Λίλη: Οι αιχμές κατά του GNTM

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε την Ιωάννα Λίλη σχετικά με το GNTM, μιας και άπτεται της ειδικότητάς της. Εκείνη δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της για την πρώτη αναμέτρηση. Εκεί που τα αγόρια κλήθηκαν να έρθουν πολύ κοντά με τα κορίτσια, το διάσημο μοντέλο θεώρησε ότι ήταν μόνο και μόνο για τα νούμερα της τηλεθέασης. Γι’ αυτό και το κατέκρινε και η ίδια από την αρχή. Για τους κριτές, ακόμη είναι μπερδεμένη γιατί ορισμένοι δεν έχουν δοκιμαστεί στο αντικείμενο. Εκτιμά βαθύυτατα την Βίκυ Καγιά, η οποία φυσικά και έχτισε το πρόγραμμα με το Greece’s Next Top Model. Για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, όμως, πρέπει να υπάρξει περίοδος χάριτος.

Τέλος, η Ιωάννα Λίλη αναφέρθηκε και στο μπαστούνι που κρατά εδώ και καιρό. Πριν δύο χρόνια υπέφερε από οστεόφυτο, αν και η ίδια αρχικά είχε πιστέψει πως ήταν απλά κότσι. Το δημιουργεί ο οργανισμός από την πολύωρη ορθοστασία και την καταπόνηση το οστεόφυτο. Μετά το χειρουργείο πονούσε ελαφρώς και φοβόταν να κρατήσει την ισορροπία της. Είχε αρχικά προσπαθήσει να φορέσει ένα συγκεκριμένο ιατρικό παπούτσι. Ωστόσο, αυτό που βρήκε πιο βολικό ήταν το μπαστούνι. Με αυτό νιώθει σιγουριά, αλλά και trendy καθώς έχει εισαγάγει ένα πιο vintage look με αφορμή την άνεσή της.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ