Σασμός 21/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς [trailer]


Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς Σασμός προβάλλεται απόψε στις 21;00 από την τηλεόραση του Alpha TV.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να συνεχίσουν τη ζωή τους, ενώ τριγύρω τους γίνεται χαμός. Όμως μια αναπάντεχη συνάντηση της Αργυρώς επαναφέρει το χάος. Η Στέλλα και η μητέρα της Σοφία θα πέσουν πάνω της τυχαία, πυροδοτώντας περαιτέρω εξελίξεις. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη προσπαθεί να συνέλθει από τις πληροφορίες που έμαθε και ο Αστέρης ζητά την υποστήριξη του αδερφού του. Θα την έχει;

Σασμός 21/10: Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο;

Η Βασιλική μιλά με τον Μαθιό και τον ρωτά αν της κρύβει κάτι. Οι υποψίες έχουν ήδη ξεκινήσει και δεν πρόκειται να ησυχάσουν. Ταυτόχρονα, ο Μανόλης σκέφτεται πολύ σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό στην αστυνομία. Δεν μπορεί να ησυχάσει αν δεν το κάνει, σκεπτόμενος τι μπορεί να συμβεί αν τον αφήσει ανεξέλεγκτο. Όμως φοβάται να το κάνει πρόσωπο με πρόσωπο και ψάχνει τρόπους έτσι ώστε να ενημερώσει την αστυνομία αναίμακτα. Η ιδέα του ανώνυμου γράμματος αρχίζει να φαίνεται πολύ θελκτική. Εξάλλου, μαζί με το Νικηφόρο ετοιμάζονται για τη μετακόμισή τους και δεν θέλει μια νέα είδηση να τους συγχύσει πιο πολύ.

Η Θοδώρα δέχεται πιέσεις για να τα ξαναβρεί με τον Γιώργη. Ωστόσο, η καρδιά της είναι δοσμένη στον Πετρή. Εκείνος όμως δε δείχνει έτοιμος για κάτι σοβαρό. Τουλάχιστον όχι μαζί της. Γιατί τώρα η άφιξη ενός νέου προσώπου δείχνει να τον έχει ξετρελάνει. Η Σεμίνα θα εισβάλει στη ζωή του Πετρή σαν σίφουνας και θα τον κάνει να χάσει το μυαλό του. Από μια επιπόλαιη σχέση, καταλήγει να γίνει ένας θυελλώδης έρωτας και για τους δυο. Η Καλλιόπη, παράλληλα, μιλά με την Ανθούλα στο νεκροταφείο. Οι σκιές του παρελθόντος έρχονται στους ζωντανούς και τους ταλαιπωρούν ακόμη. Η δυστυχισμένη Ανθούλα που χαράμισε τα νιάτα της γιατί δεν μπορούσε να ζήσει με τις ενοχές και το στίγμα της τοπικής κοινωνίας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ