Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ απειλεί: Έχω και άλλα βίντεο σαν το ροζ του «πρωθυπουργού»


Ρίγη ανησυχίας σκορπά στα Κατεχόμενα ο Τούρκος αρχιμαφιόχος Σεντάτ Πεκέρ λίγες ώρες μετά το ροζ βίντεο που έκαψε τον «πρωθυπουργό» του μορφώματος

Σε πονοκέφαλο εξελίσσεται για τους πολιτικούς στα Κατεχόμενα το σκάνδαλο με το ροζ βίντεο που «έκαψε» τον «πρωθυπουργό» καθώς λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των εικόνων η πηγή της διαρροής των οποίων παραμένει άγνωστη, εμφανίστηκε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ με νέες απειλές.

«Πολιτικοί στα Κατεχόμενα. Στηρίξατε τις μηχανορραφίες σε βάρος μου στην Τουρκία ενώνοντας τις δυνάμεις με ναρκεμπόρους και παράνομους τζογαδόρους. Είστε όλοι «καμένοι». Το αρχείο με τα βίντεο έχει βρεθεί στα χέρια μου. Θα σας ντροπιάσω και εσάς. Όποιος έχει αίσθηση ντροπής να παραιτηθεί και να φύγει» έγραψε ο Πεκέρ.

Λίγο νωρίτερα ο Πεκέρ σε άλλη ανάρτησή του ανέφερε ότι επειδή τα βίντεο που έχει στην κατοχή του είναι άσεμνα «δεν θα αναρτηθούν στους δικούς μου λογαριασμούς». Ωστόσο, συμπλήρωσε ο Πεκέρ «υπάρχει ένα νέος λογαριασμός με τίτλο Deli Çavuş (μτφ. Τρελός στρατηγός)». «Αν οι τουρκοκύπριοι πολιτικοί που συνωμότησαν σε βάρος μου δεν παραιτηθούν τα βίντεο θα συνεχίσουν να δημοσιεύονται εκεί» συμπλήρωσε την απειλή του ο Πεκέρ.

Στον επίμαχο λογαριασμό στον οποίο αναφέρεται ο Τούρκος αρχιμαφιόζος για την ώρα έχει αναρτηθεί μόνο το βίντεο του «πρωθυπουργού» στα Κατεχόμενα, Ερσάν Σανέρ, και στο οποίο φαίνεται κάποιος να βιντεοσκοπεί κινητό τηλέφωνο στο οποίο ο Σανέρ κάνει βιντεοκλήση με μία γυναίκα, η οποία του δείχνει το σώμα της.

Σε άλλες αναρτήσεις στον ίδιο λογαριασμό υπάρχουν υπονοούμενα για αποκαλύψεις που θα γίνουν αύριο (σ.σ. δηλαδή σήμερα) με φράσεις όπως «θα σπάσουμε πολύ πλάκα».

Από την πλευρά του ο Ερσάν Σανέρ σε γραπτή του δήλωση μετά το σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο κάνει λόγο για συνωμοσία εναντίον του και για βίντεο που είναι προϊόν μοντάζ, από κινητό, που αγοράστηκε από την ελληνοκυπριακή πλευρά, με στόχο τη δυσφήμισή του αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει εμπλοκή και του υπόκοσμου.

Ποιος είναι ο Σεντάτ Πεκέρ

Ο Πεκέρ έχει πρωταγωνιστήσει στην Τουρκία τους τελευταίους μήνες με τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τους στόχους και τους πιθανούς συνεργάτες του με τα βίντεο που ανεβάζει κατά καιρούς στο YouTube να γίνονται viral εντός και εκτός Τουρκίας. Στα βίντεο ο ίδιος εμφανίζεται με ένα γιλέκο ή ένα μισοκουμπωμένο πουκάμισο που αποκαλύπτει μία χρυσή αλυσίδα και ένα βαρύ μενταγιόν, να χλευάζει τους αντιπάλους του πίσω από ένα γραφείο.

Στο φόντο υπάρχουν πάντα σημειώσεις, βιβλία και κομπολόγια…Οι αναρτήσεις του συγκεντρώνουν εκατομμύρια «κλικ». Και προσφέρουν θέμα συζήτησης επί εβδομάδες. Με μία κάμερα και ένα τρίποδo, ο 49χρονος Πεκέρ μεταδίδει με συνέπεια ένα «τούρκικο σίριαλ» …σε συνέχειες. Το κάθε επεισόδιο διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Αγαπημένη του θεματολογία, οι σχέσεις κράτους- μαφίας και οι σκοτεινές δοσοληψίες ανάμεσα σε υπουργούς, μέλη της οικονομικής και πολιτικής ελίτ και ανθρώπους των μίντια με «νονούς» του υποκόσμου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ