Αυστραλία: Θρίλερ με την εξαφανισμένη 4χρονη – Κανένα ίχνος της, δίνει αμοιβή η αστυνομία


Αυστραλία: Συνεχίζεται η αναζήτηση της 4χρονης, Κλιό Σμιθ, που εξαφανίστηκε από κάμπινγκ.

Την ώρα που δεν υπάρχει κανένα ίχνος της Κλιό Σμιθ, οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν έστω και ένα στοιχείο με το σενάριο της απαγωγής να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Η Κλίο παραθέριζε με τους γονείς της σε κάμπινγκ στο Μπλόουχοουλς Σακς της Δυτικής Αυστραλίας, όταν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα μαζί με τον υπνόσακό της.

«Κάποιος στην κοινότητά μας γνωρίζει τι συνέβη στην Κλιό. Κάποιος γνωρίζει περισσότερα που μπορούν να βοηθήσουν και τώρα έχει ένα εκατομμύριο λόγους για να μιλήσει», είπε σε συνέντευξη Τύπου ο επίτροπος της αστυνομίας της Δυτικής Αυστραλίας Κολ Μπλαντς.

«Έχουμε ελπίδες να βρούμε ζωντανή την Κλιό, αλλά φοβόμαστε πολύ για την ασφάλειά της. Με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει από τον τόπο της εξαφάνισης, το γεγονός ότι η έρευνα έχει διαρκέσει τόσο πολύ … αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάποιος την πήρε από τη σκηνή», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η αστυνομία πλέον δίνει αμοιβή για οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της Κλιό, σε μια υπόθεση με σοκαριστικές ομοιότητες με εκείνη της Μαντλίν Μακάν…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ