Άρθρο Ascend Agency: Μιλά για την πνευματική και την προσωπική ανάπτυξη

Άρθρο Ascend Agency: Ο Aaron Doughty μιλά για την πνευματική ανάπτυξη και την προσωπική ανάπτυξη. Ο κόσμος μας αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει πολύ. Ο ρυθμός με τον οποίο τα πράγματα αλλάζουν, αναπτύσσονται και κινούνται είναι πιο γρήγορος από ποτέ. Ο καπιταλισμός, η πρακτική ζωή και ό,τι συνεπάγεται, δουλειά, χρήματα, αποταμιεύσεις και οτιδήποτε άλλο, έχει σχεδόν πείσει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι έτσι είναι ο κόσμος και για να επιβιώσεις, πρέπει να συμμετάσχεις στην κούρσα των αρουραίων. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να ζεις μια πρακτική ζωή. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να το αγνοούν όταν πρόκειται για πνευματικότητα και ελευθερία.

Το να εκπαιδεύσετε τις σκέψεις σας, να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να καθίσετε με την ιδέα να βελτιώσετε τον πνευματικό σας εαυτό είναι κάτι που πολλοί θεωρούν αρχαίο και δεν αξίζει τον καιρό τους.

Ο Aaron Doughty είναι ένας πνευματικός δάσκαλος και ένας ηγέτης της σκέψης – έχει εξετάσει τις πρακτικές της ζωής και μια δουλειά 9–5. Τελικά, συνειδητοποίησε ότι υπήρχε καλύτερος σκοπός γι ‘αυτόν, έτσι εγκατέλειψε αυτή τη ζωή και προχώρησε σε κάτι νέο. Δουλεύοντας σε δουλειά 9–5 πουλούσε γυναικεία παπούτσια, ο Άαρον σκέφτηκε όπως άλλοι γύρω του: ότι αυτός είναι ο κόσμος και πρέπει να βρούμε δουλειά και να ζήσουμε σε αυτόν. Ωστόσο, ο Άαρον συνειδητοποίησε ότι το 9–5 δεν ήταν αυτό που ήθελε για τον εαυτό του και σκέφτηκε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα στη ζωή του.

Το πρώτο βήμα ήταν πολύ δύσκολο για τον Άαρον. Δεν υπήρχε καμία ασφάλεια, οι άνθρωποι θα τον έκριναν και ανησυχούσε μήπως κολλήσει. Ο Άαρον ανακάλυψε τότε τον «νόμο της αφαίρεσης» και υπαγόρευσε ότι για να ζήσουμε μια πιο ευτυχισμένη, πιο πλούσια ζωή και όχι να προσθέσουμε πράγματα, πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να πάνε. Εκεί ήρθε η αλλαγή. Άφησε τις ιδέες, τα συναισθήματα και τον φόβο ότι θα κριθεί. Ο Άαρον συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αλλάξει τις σκέψεις του, ακόμη και την ταυτότητά του.

Στη συνέχεια άρχισε να κάνει βίντεο στο YouTube για το 2017 σχετικά με τις πνευματικές διδασκαλίες και τις ψυχικές καταστάσεις. Ενώ άρχισε να κάνει αυτά τα βίντεο ενώ έκανε 9–5, χρειάστηκαν μόνο 3 εβδομάδες για να κερδίσει το περιεχόμενό του και βρέθηκε με πολλούς θεατές, και σε μόλις 6 μήνες, ο Aaron είχε απίστευτους 100.000 συνδρομητές.

Αυτό ήταν όταν εγκατέλειψε τη δουλειά του για να συνεχίσει το Youtube με πλήρη απασχόληση. Ο Aaron έχει επί του παρόντος πάνω από 1.000.000 συνδρομητές Youtube, περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές στο Youtube και εντυπωσιακούς 362.000 ακόλουθους στο Instagram. Τώρα, ο Άαρον είναι πνευματικός δάσκαλος, αλλά είναι πολύ προσγειωμένος και πρακτικός. Δεν απορρίπτει τις πρακτικές της ζωής όπως κάνουν οι περισσότεροι πνευματικοί δάσκαλοι.

Μιλώντας για σοφία, ο Aaron λέει ότι η εικόνα του εαυτού σας είναι ευέλικτη και δεν πρέπει να αφήσετε το παρελθόν να το υπαγορεύσει επειδή μπορείτε πάντα να την αλλάξετε. Ο Aaron έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις 9-5 δουλειές τους και να ακολουθήσουν κάτι που αγαπούν με πλήρη απασχόληση. Ο Aaron έχει στόχους για το μέλλον και σχεδιάζει να φέρει το εμπορικό σήμα του να φέρει τους ανθρώπους κοντά σε θέματα πνευματικότητας και προσωπικής ανάπτυξης από όλον τον κόσμο.

Θέλει επίσης να συνεχίσει να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο όπως τώρα, να γνωρίζει νέους ανθρώπους και να βοηθάει να αλλάξει η ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων προς το καλύτερο, βοηθώντας τους να γίνουν οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here