Alec Baldwin: Πυροβόλησε θανάσιμα γυναίκα στα γυρίσματα της νέας του ταινίας Rust


Τραγωδία συνέβη στο πλατό της ταινίας Rust, όταν ο γνωστός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε θανάσιμα την 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς. Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας στην ταινία, ενώ την ίδια στιγμή τραυματίστηκε ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Σάντα Φε, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της Χάτσινς. Ο σκηνοθέτης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ακόμη. Ο Alec Baldwin είναι φυσικά συντετριμμένος, καθώς δεν είχε καμία πρόθεση να τραυματίσει – πόσο μάλλον να σκοτώσει.

Τι συνέβη;

Ο 63χρονος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν χρησιμοποίησε το όπλο ως μέρος του σκηνικού της ταινίας. Υποτίθεται πως ήταν ψεύτικο και σε καμία περίπτωση δεν περίμενε κανείς πως θα ήταν γεμάτο με σφαίρες. Πρόκειται για ένα γουέστερν που διαδραματίζεται τον 19ο αιώνα. Η αστυνομία του Νιου Μέξικο ερευνά το περιστατικό, μιας και πολλά ερωτήματα εγείρονται. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει έστω και κατά λάθος ένα τέτοιο αντικείμενο στο σετ της ταινίας; Ποιος γέμισε το όπλο με πραγματικές σφαίρες και για ποιο λόγο;

Ο εκπρόσωπος του Άλεκ Μπάλντουιν αναφέρει πως ο ηθοποιός είναι πραγματικά συντετριμμένος, όπως αποδεικνύει και οπτικοακουστικό υλικό από το σετ της ταινίας.  Όπως ήταν αναμενόμενο, η παραγωγή έχει σταματήσει. Ο Alec Baldwin εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Rust ήταν και συμπαραγωγός της ταινίας. Πρόκειται για τον Rust, έναν παράνομο της Άγριας Δύσης του οποίου ο εγγονός κατηγορείται άδικα για φόνο. Δεν έχει κάνει ο ίδιος δηλώσεις ακόμη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ