Φως στο τούνελ 22/10: Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για την Αγγελική Νικολούλη έφτασε [trailer]


Η Αγγελική Νικολούλη πήρε μεταγραφή για το Mega TV. Έπειτα από μήνες αναμονής, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το Φως στο Τούνελ, που ήδη αριθμεί 26 συναπτά έτη επιτυχιών.

Μια εκπομπή αφιερωμένη στην εξιχνίαση εγκλημάτων, εξαφανίσεων και των μυστηρίων που τις ακολουθούν. Η Αγγελική Νικολούλη έχει αποδείξει την αξία της όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις δημοσιογράφους με το μεγαλύτερο ένστικτο και με αμέτρητες εξιχνιάσεις στο ενεργητικό της. Μυρίζεται τους ενόχους από μακριά και έχει συνδράμει, έτσι ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη σε πολύκροτες υποθέσεις.

Φως στο Τούνελ 22/10: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα

Απόψε η εκπομπή είναι αφιερωμένη στο έγκλημα που διεπράχθη τον περασμένο Μάιο στα Γλυκά Νερά. Ένα έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Η αδικοχαμένη Καρολάιν βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της μέσα στα αίματα, ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν δεμένος λίγο πιο πέρα και το νεογέννητο μωρό τους προσπαθούσε να ξυπνήσει τη μητέρα του μάταια. Οι αστυνομικοί είχαν σοκαριστεί στο θέαμα αυτού του στυγερού εγκλήματος, ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (ο πιλότος σύζυγος του θύματος) από την αρχή φαινόταν κάπως αποστασιοποιημένος. Ωστόσο, αυτή του η συμπεριφορά αποδόθηκε στο αρχικό σοκ.

Οι μέρες περνούσαν και οι ανακρίσεις του πιλότου τον βάραιναν. Έπεφτε συχνά σε αντιφάσεις, ενώ η Αγγελική Νικολούλη τον πίεζε με τον τρόπο της να της ανοιχτεί. Καθώς καθυστερούσε αισθητά να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή, η Αγγελική σαφώς και ήταν υποψιασμένη. Το ίδιο και η αστυνομία. Μετά το μνημόσυνο που διεξήχθη στην Αλόννησο, γενέτειρα της Καρολάιν, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον συζυγοκτόνο και φυσικά τον απομάκρυναν από το μωρό τους, τη Λυδία. Εκεί ήταν που έσπασε ο πιλότος και ομολόγησε τι είχε συμβεί. Το σοκ ήταν τεράστιο, αλλά όλοι λίγο έως πολύ είχαν αρχίσει να τον υποψιάζονται. Τώρα μένει να αποκαλυφθεί εάν υπάρχουν συνεργοί στο έγκλημα.

Σε αυτή την εκπομπή, πολλά θα βγουν στο φως. Μείνετε συντονισμένοι στην τηλεοπτική συχνότητα του Mega TV στις 23:20 και απολαύστε την επιστροφή της δαιμόνιας ντετέκτιβ με την ομάδα της!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ