Γκάμπι Πετίτο: Τα 4 «καυτά» ερωτήματα για τους γονείς του συντρόφου της που βρέθηκε νεκρός σε βάλτο


Η ταυτοποίηση των λειψάνων του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο που βρέθηκαν σε βάλτο στη Φλόριντα δημιουργούν νέα ερωτήματα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν στις ΗΠΑ τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο και του θανάτου του συντρόφου της, Μπράιαν Λόντρι, τα λείψανα του οποίου βρέθηκαν σε βάλτο στη Φλόριντα και ταυτοποιήθηκαν με τη χρήση των οδοντιατρικών αρχείων του.

Η προσοχή πλέον στρέφεται εκτός από την διακρίβωση της ακριβής αιτίας θανάτου του Λόντρι και στους γονείς του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο οι οποίοι δεν έχουν κάνει καμία τοποθέτηση από την ημέρα που η 22χρονη εξαφανίστηκε και οι αρχές χαρακτήρισαν τον γιο τους ως το μοναδικό «πρόσωπο ενδιαφέροντος» για την υπόθεση.

Ο 62χρονος Κρίστοφερ Λόντρι και η 55χρονη Ρομπέρτα Λόντρι μέχρι στιγμής έχουν αρκεστεί στο να μιλάει εκ μέρους τους ο δικηγόρος της οικογένειας αν και την Τετάρτη βρέθηκαν στην περιοχή όπου τελικά εντοπίστηκαν τα λείψανα του γιου τους μαζί με κάποια από τα υπάρχοντά του με αποτέλεσμα όλοι να φοβούνται το χειρότερο, όπως και τελικά επιβεβαιώθηκε από το FBI.

Οι κινήσεις των γονέων του Μπράιαν Λόντρι, η σιωπή τους και η τραγική εξέλιξη τόσο για την Γκάμπι Πετίτο, η οποία στραγγαλίστηκε από ανθρώπινο χέρι, όσο και για τον σύντροφό της, έχουν τροφοδοτήσει τη σεναριολογία για τον Κρίστοφερ και τη Ρομπέρτα Λόντρι με την New York Post να διατυπώνει τέσσερα ερωτήματα και να επιχειρεί να δώσει απαντήσεις.

Οι γονείς του Μπράιαν Λόντρι τα πήγαιναν καλά με την Γκάμπι Πετίτο;

Η Γκάμπι Πετίτο γνώρισε τον Μπράιαν Λόντρι στο Λύκειο και στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι με τους δύο τους να αρραβωνιάζονται το 2020 ενώ ζούσαν στο Νορθ Πορτ. Χρήστες του διαδικτύου έχουν αναφέρει ότι η Ρομπέρτα Λόντρι δεν είχε σε μεγάλη υπόληψη την μελλοντική νύφη της υποστηρίζοντας ότι η μητέρα του Μπράιαν προτιμούσε την συνάδελφό του, Μπρίτανι Κόλεμαν. Οι δύο οικογένειες πάντως δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος.

Τι γνωρίζουν οι γονείς του Μπράιαν Λόντρι για τον θάνατο της Γκάμπι Πετίτο;

Ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν υπάρχει. Οι γονείς του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο έχουν αρκεστεί σε τοποθετήσεις του δικηγόρου τους ο οποίος έχει δηλώσει ότι οι πελάτες του έχουν βοηθήσει τους πράκτορες του FBI.

O Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε μόνος του με το βαν της Γκάμπι Πετίτο την 1η Σεπτεμβρίοιυ και η οικογένεια – οι γονείς του, ο ίδιος και η αδερφή του – πήγαν για κάμπινγκ σε στο πάρκο Fort De Soto Park το διήμερο 6-7 Σεπτεμβρίου. Η αδερφή του Μπράιαν Λόντρι είπε σε διαδηλωτές που βρίσκονταν έξω από το σπίτι τους στις 4 Οκτωβρίου ότι το θέμα της Γκάμπι Πετίτο δεν συζητήθηκε στο ταξίδι αυτό όταν και είδε για τελευταία φορά τον αδερφό της.

Οι γονείς του Μπράιαν Λόντρι έχουν πει ότι ο γιος τους έφυγε για ταξίδι στις 13 Σεπτεμβρίου και δεν επέστρεψε ποτέ με τους ίδιους να ενημερώνουν τις αρχές ότι αγνοείται τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 17 Σεπτεμβρίου. Ακολούθησαν αρκετές επισκέψεις των πρακτόρων του FBI στο σπίτι των Λόντρι χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς στοιχεία συνέλεξαν από αυτό.

Βοήθησαν τον Λόντρι να ξεφύγει από το FBI;

Και σε αυτό το ερώτημα δεν έχει δοθεί ακόμα ξεκάθαρη απάντηση από τις δύο πλευρές με τους ανθρώπους που έχουν στρατοπεδεύσει έξω από το σπίτι των Λόντρι να τους καλούν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις.

«Περίεργα σημεία» έχουν εντοπίσει και αστυνομικές πηγές σημειώνοντας τη σιωπή της οικογένειας μετά την επιστροφή του Μπράιαν Λόντρι στη Φλόριντα και τις τέσσερις ημέρες που μεσολάβησαν ανάμεσα στην 13η Σεπτεμβρίου, όταν, δηλαδή, έφυγε ο γιος τους από το σπίτι και την 17η Σεπτεμβρίου όταν και δήλωσαν επίσημα την εξαφάνισή του ενδεχομένως για να δώσουν ένα «προβάδισμα» στον σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο.

Όσοι έχουν ασχοληθεί στενά με την υπόθεση σημειώνουν, επίσης, ότι ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε με αεροπλάνο από το Σολτ Λέικ Σϊτι στο σπίτι του στις 17 Αυγούστου και έφυγε στις 23 Αυγούστου για να συναντήσει εκ νέου την Γκάμπι Πετίτο η οποία εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή τέσσερις ημέρες αργότερα.

Θα μπορούσαν να κατηγορηθούν οι γονείς του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο;

Δικαστικές πηγές που επικαλείται η New York Post εξηγούν ότι το ενδεχόμενο άσκησης δίωξης σε βάρος των γονέων του Μπράιαν Λόντρι είναι απίθανο. Σύμφωνα με την πρόεδρο της δικηγορικής εταιρίας West Coast Trial Lawyers, ο Κρίστοφερ και η Ρομπέρτα Λόντρι μπορεί να απέφυγαν το ενδεχόμενο αυτό βοηθώντας τους πράκτορες του FBI να βρουν το σακίδιο και το σημειωματάριο του γιος τους.

«Το γεγονός ότι μπορεί να οδήγησαν τους ερευνητές στα αντικείμενα του γιου τους και πιθανότατα στα λείψανά του «ξεκόβει» τη συζήτηση ότι μπορεί να βοηθούσαν στην εξαφάνιση του γιου τους. Αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μπορεί να συνεργάστηκαν και όχι να έβαλαν εμπόδια στην έρευνα των αρχών» προσθέτει η ίδια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ