Έγκλημα στο Αιγάλεω: «Την χτύπησα, δεν ήθελα να την σκοτώσω», είπε ο 20χρονος μητροκτόνος


Στη ΓΑΔΑ παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής, ο 20χρονος που σκότωσε την περασμένη Τετάρτη τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Βεροίας στο Αιγάλεω

Σε κατάσταση σοκ και χωρίς να έχει αλλάξει επί δύο ημέρες ρούχα εμφανίστηκε στους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 55χρονης μητέρας του στο Αιγάλεω.

Ο 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στον Εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, φέρεται να κατέθεσε: «Εγώ τη χτύπησα. Είχαμε καυγάδες. Με είχε αφήσει σε ίδρυμα για χρόνια ενώ τα αδέλφια μου όχι. Εγώ ζούσα μόνος. Της ζητούσα λεφτά και δεν μου έδινε. Δεν ήθελα όμως να τη σκοτώσω. Νόμιζα ότι την τραυμάτισα. Δεν ήθελα να γίνει αυτό που έγινε. Μόλις κατάλαβα ότι η μάνα μου πέθανε, ήρθα και παραδόθηκα».

Ο 20χρονος δεν συνοδευόταν από δικηγόρο. Εμφανίστηκε στους φρουρούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και είπε: «Ήρθα να παραδοθώ. Εγώ το έκανα». Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι εμφανώς ταραγμένος και φαίνεται ότι μιλάει όντας ακόμα σε κατάσταση σοκ. Τα ρούχα του ήταν ματωμένα με τους αστυνομικούς να μεταφέρουν τη μπλούζα του στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση γενετικού υλικού. Και αυτό διότι θέλουν να ταυτοποιήσουν και εργαστηριακά ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος.

Η 55χρονη μητέρα του είχε πέντε παιδιά και λάμβανε αναπηρική σύνταξη. Ο 20χρονος φέρεται να τη μαχαίρωσε στο λαιμό, μετά από καυγά που είχε μαζί της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ