Κρέμες περιποίηση: Με ποια σειρά χρησιμοποιούμε τις κρέμες προσώπου;

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες γυναίκες είτε βαριόμαστε να ασχοληθούμε με την περιποίηση του προσώπου μας, είτε βάζουμε απλά μία ενυδατική, είτε βάζουμε τα προϊόντα που χρειαζόμαστε με λάθος σειρά. Η σωστή χρήση των προϊόντων συμβάλλει θετικά στην περιποίηση του δέρματος, καθώς μπορούμε να μειώσουμε την εμφάνιση των ρυτίδων, των πανάδων , της ξηρότητας και της ερυθρότητας. Γι’ αυτούς τους λόγους, είναι απαραίτητο να κάνουμε την περιποίηση αυτή ρουτίνα μας!

Ποια είναι η ρουτίνα που επιβάλλεται να χρησιμοποιούμε;

1. Χρησιμοποιούμε ένα micellar water, το οποίο θα απομακρύνει το μακιγιάζ από όλο το πρόσωπο.
2. Πλένουμε πάρα πολύ καλά το πρόσωπό μας. Αν έχουμε κάποιο προϊόν καθαρισμού, ακόμα καλύτερα! Με αυτό, θα απομακρύνουμε όλους τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα κι ό,τι έχει απομείνει από το μακιγιάζ. Σκουπίζουμε το πρόσωπό μας με μία καθαρή πετσέτα.
3. Απλώνουμε τον ορό (serum) στο πρόσωπό μας με απαλές κινήσεις. Το serum αποτελείται από υπερσυμπυκνωμένα ενεργά συστατικά με χαμηλό μοριακό βάρος, τα οποία διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και απελευθερώνονται εκεί που η δράση τους είναι περισσότερο αναγκαία.
4. Στη συνέχεια, απλώνεις την κρέμα ματιών με πολύ απαλές κινήσεις μιας και που η συγκεκριμένη περιοχή είναι η πιο ευαίσθητη.
5. Έπειτα, τοποθέτησε την ενυδατική σου κρέμα, η οποία θα διατηρήσει την υγρασία στο δέρμα.
6. Τελευταία τοποθέτηση είναι το αντηλιακό (αν είναι πρωί και ξεκινάς την ημέρα σου)! Το αντηλιακό πρέπει να το φοράς είτε έχει ήλιο, είτε έχει σύννεφα. Είτε μένεις σπίτι, είτε είσαι έξω. Είτε είναι καλοκαίρι, είτε είναι χειμώνας. Μέχρι το απόγευμα οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να διαπεράσουν το δέρμα σου και μακροχρόνια αυτές να σου δημιουργήσουν πανάδες, κοκκινίλες και ελιές. Μην
αφήσεις να σου συμβεί αυτό!
7. Αφού εφαρμόσεις όλα αυτά, μπορείς να ξεκινήσεις το καθημερινό σου μακιγιάζ!

Μπορεί η διαδικασία να σου φαίνεται χρονοβόρα, αλλά δεν είναι! Συνδύασε να τα κάνεις μαζί με άλλες πρωινές δουλειές και θα διαπιστώσεις ότι δεν σου «τρώει» καθόλου χρόνο! Αντιθέτως, αν τα εφαρμόσεις με τη σωστή σειρά, το πρόσωπό σου, θα φαίνεται τόσο λαμπερό και καθαρό που δεν θα χρειαστείς να βαφτείς για τα επαγγελματικά σου ραντεβού!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here