Φίλιππος Γλύξμπουργκ Nina Flohr: Ο λαμπερός θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού


Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Nina Flohr, με θρησκευτικό γάμο στην Αθήνα. Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα θα τελεστεί το μυστήριο στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου. Πρόκειται σαφώς για έναν φαντασμαγορικό γάμο βγαλμένο από τα παραμύθια. Υπενθυμίζεται πως ο γιος του τέως Βασιλιά της Ελλάδος, Κωνσταντίνου έχει ήδη προβεί σε πολιτικό γάμο με τη Νίνα Φλορ. Εκείνη είναι κόρη του Ελβετού δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της αεροπορικής εταιρίας VistaJet και ιδιοκτήτρια πολυτελούς resort.

Πού θα γίνει ο φαντασμαγορικός γάμος;

Περίπου 100 καλεσμένοι θα παρευρεθούν στην Ιερά Μητρόπολη, 57 χρόνια μετά το γάμο των γονιών τοου Φίλιππου στο ίδιο ακριβώς μέρος. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους θα βρίσκονται η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη και ο Σταύρος Νιάρχος. Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το μυστήριο από το εσωτερικό της εκκλησίας, έχει ήδη στηθεί μια πολυτελέστατη γιγαντοοθόνη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Έτσι όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το νεαρό ζεύγος να παντρεύεται. Σαφώς και δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι βασιλικές οικογένειες από τη λίστα των καλεσμένων:

  • Δανίας (βασίλισσα Μαργαρίτα)
  • Ισπανίας (βασίλισσα Σοφία και πριγκίπισσα Έλενα)
  • Γιουγκοσλαβίας
  • Βουλγαρίας
  • Σουηδίας
  • Ολλανδίας
  • Ανόβερο

Όπως αναμενόταν, στο γάμο θα βρίσκονται και οι συγγενείς του ζευγαριού: Ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ, ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η αδερφή του Θεοδώρα, η Μαρία Ολυμπία και ο αδερφός της Αχιλλέας, καθώς και ο πατέρας της νύφης, Τόμας Φλορ. Μετά τον γάμο θα υπάρχει δεξίωση στον χώρο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο. Χτες είχαμε το prewedding πάρτι στη Λίμνη της Βουλιαγμένης με πολλούς και καλούς καλεσμένους, ενώ αύριο ολοκληρώνονται οι εορτασμοί με ένα πλουσιοπάροχο γεύμα στον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ