Τips ομορφιάς: Συμβουλές ομορφιάς που θα σας μετατρέψουν σε Χολυγουντιανή σταρ


Γνωρίζατε ότι τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς κρύβονται στην κουζίνα, αλλά και στον κήπο σας; Οι συμβουλές και τα κόλπα ομορφιάς που σας είπαν οι μητέρες σας είναι αυτά που έμαθαν από τις δικές τους μητέρες. Πράγματι μπορούν να κάνουν θαύματα, όπως μαρτυρούν τόσες και τόσες γενιές. Διαβάζοντας παρακάτω θα βρείτε κάποιες από αυτές τις σπουδαίες συμβουλές που θα αναδείξουν την μέχρι πρότινος ξεθωριασμένη λάμψη σας.

 

Tips ομορφιάς για καθημερινή χρήση

  1. Κουρκουμάς

Ο κουρκουμάς αποτελεί μια θαυμάσια θεραπεία για όλα τα προβλήματα του προσώπου σας! Ο κουρκουμάς είναι αντιβακτηριακός με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην κάλυψη ουλών και ακμής. Μπορείτε να αναμίξετε κρέμα γάλακτος και κουρκουμά και να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας μία φορά την εβδομάδα για να έχετε λαμπερό δέρμα.

  1. Ελαιόλαδο και αυγά για τα μαλλιά

Για να έχετε λαμπερή και πυκνή τριχοφυΐα στο κεφάλι, φτιάξτε ένα πακέτο ομορφιάς μαλλιών με αυγό και ελαιόλαδο. Πάρτε 1-2 αυγά ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας. Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και απλώστε το στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά. Αφήστε τη μάσκα να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν. Αυτό θα προσθέσει λάμψη και θα πυκνώσει τα μαλλιά σας.

  1. Αγγούρια για τους μαύρους κύκλους

Εάν οι μαύροι κύκλοι σας ενοχλούν, τότε τα αγγούρια μπορούν να κάνουν θαύματα. Κόψτε τα αγγούρια σε στρογγυλό σχήμα και βάλτε τα στα βλέφαρά σας. Αφήστε τα να δράσουν για 10-15 λεπτά και κάντε το 2-3 φορές την εβδομάδα. Αυτό θα βοηθήσει επίσης να χαλαρώσετε τα πρησμένα μάτια.

  1. Χυμός πατάτας για μελάγχρωση

Εάν έχετε προβλήματα μελάγχρωσης τότε πάρτε 2-3 κουταλιές της σούπας χυμό πατάτας και εφαρμόστε το στις πληγείσες περιοχές για 20 λεπτά. Κάνετε αυτό δύο φορές την ημέρα για ένα μήνα. Δεν λέμε ότι αυτό είναι ένα μαγικό φάρμακο, αλλά είναι κάτι που σίγουρα θα το βελτιώσει.

  1. Μέλι για σκασμένα χείλη

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι σύνηθες να έχουμε σκασμένα χείλη. Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα σκασμένα χείλη είναι να απλώνετε μέλι πολλές φορές στα χείλη σας.

  1. Λεμόνι για μυρωδιά σώματος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεμόνια για να σκοτώσετε τη μυρωδιά του σώματος. Κόψτε το λεμόνι σε δύο ίσα μισά και τρίψτε το στην μασχάλη σας. Αφήστε το να στεγνώσει και μετά κάντε ντους. Το λεμόνι έχει όξινες ιδιότητες και βοηθά στη μείωση του επιπέδου pH του δέρματος.

Αυτές οι συμβουλές και τα κόλπα ομορφιάς θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα. Μην περιμένετε… Δοκιμάστε τα τώρα!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ