Κομάντα και δράκοι 24/10: Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο της σειράς; [trailer]


Ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς μυστηρίου του Mega TV, “Κομάντα και Δράκοι“, θα προβληθεί απόψε στις 22:30. Το πέμπτο κατά σειρά επεισόδιο της σειράς μεταφυσικού που έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών έχει τον τίτλο “12 Ιουλίου”. Τα Κομάντα πηγαίνουν στη γιαγιά Λουλουδιά, για να μάθουν ποιο είναι το πραγματικό παρελθόν του Ντόντου. Εκείνη θα τους διηγηθεί τι έχει συμβεί στο χωριό, με τη βεντέτα και τις απαρχές της. Πώς σκοτώθηκαν ολόκληρες οικογένειες και ποιος ο ρόλος του Ντόντου, αλλά και της μητέρας του. Την ίδια στιγμή, η Ίριδα προβαίνει και εκείνη σε συγκλονιστικές ανακαλύψεις. Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο ξεκινά.

Κομάντα και δράκοι 24/10: Τι θα συμβεί απόψε στο 5ο επεισόδιο της σειράς;

Η γιαγιά της Λουλούς είναι κατατοπιστικότατη, αφού δίνει στα Κομάντα τις απαντήσεις που ζητούσαν. Η Ίριδα βρίσκεται μόνη της και ανακαλύπτει πολλά, ενώ την ίδια στιγμή ο γκουρού ξυπνά γυμνός και μόνος σε ένα χωράφι. Δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί και τρομοκρατείται στην ιδέα ότι δεν έχει συνείδηση. Ναυσικά και Νεκτάριος έρχονται πιο κοντά, πράγμα που είναι απολύτως λογικό μετά τον χρόνο που περνούν μαζί οι δυο τους. Ο Δρακο-Μιχάλης, ωστόσο, διοργανώνει την παράδοση της Καλογρίδη με την παραλαβή των λύτρων.

Για να πάρει με το μέρος του τον Ντόντο, ο Δρακο-Μιχάλης σκαρφίζεται ένα ψέμα. Του λέει λοιπόν πως η Καλογρίδη είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του πατέρα του και τον πείθει. Γι’ αυτό και προκαλεί blackout στο λούνα παρκ, αλλά η έλευση των αστυνομικών θα ανατρέψει τα σχέδια για τα λύτρα. Τέλος, ο Γιώργος θα συνειδητοποιήσει την χρονική στιγμή στην οποία βρίσκονται. Απέχουμε μόλις 4 ημέρες από την επέτειο των 100 χρόνων από τα γεγονότα στο εκκλησάκι. Τι πρόκειται να συμβεί όταν ο χρόνος μηδενίσει;

Μια υπέροχη σειρά με την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη σε σενάριο και σκηνοθεσία, με εξαιρετικές ερμηνείες. Γιάννης Ζουγανέλης, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, guest από τον Στέλιο Μάινα. Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης εντυπωσιάζει ως Ντόντος, όπως φυσικά και τα μικρά Κομάντα: Γιώργος, Ζαχαρένια, Κωνσταντίνος και Αλέξανδρος.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ