Σταύρος Νιάρχος: Ανάμεσα στους καλεσμένους για τον βασιλικό γάμο Φίλιππου – Nina Flohr, στο πλευρό της Ντάσα Ζούκοβα


Ο Σταύρος Νιάρχος δεν συνηθίζει τις δημόσιες εμφανίσεις. Εξαίρεση σαφώς και αποτέλεσε ο χτεσινός φαντασμαγορικός γάμος ανάμεσα στον Φίλιππο Γλύξμπουργκ και τη Νίνα Φλορ. Συνοδευόταν μάλιστα από την απαστράπτουσα σύζυγό του, Ντάσα Ζούκοβα. Και για όσους δεν το γνωρίζουν, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν δύο χρόνια στο Σεν Μόριτζ. Αν το όνομα Ντάσα Ζούκοβα σας θυμίζει κάτι, είναι γιατί η πανέμορφη επιχειρηματίας είναι επίσης πρώην σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράντοβιτς. Έπειτα από το διαζύγιό της μαζί του, έσπευσε να επισημοποιήσει την σχέση της με τον Έλληνα δισεκατομμυριούζο και έκτοτε ζουν μαζί ευτυχισμένοι με το παιδί που έχουν αποκτήσει.

Σταύρος Νιάρχος: Ο Έλληνας γόης με τα φλογερά ειδύλλια

Αν και διακριτικός, ο Σταύρος Νιάρχος είχε δύο τουλάχιστον πολύκροτες σχέσεις στο ενεργητικό του πριν τη Ντάσα Ζούκοβα. Η Τζέσικα Χαρτ είναι άγγελος της Victoria’s Secret και φαίνεται πως είχε κλέψει την καρδιά του Έλληνα μεγιστάνα. όμως η σχέση τους δεν ευοδώθηκε. Εκτός από το γνωστό μοντέλο, είχε διαρρεύσει πως ο κ. Νιάρχος είχε σχέση με την Πάρις Χίλτον. Οι κοινοί τους γνωστοί, το jet set και οι συχνές εμφανίσεις τους μαζί είχαν πυροδοτήσει τις φήμες για αυτή την σχέση. Ωστόσο, πάντοτε κρατούσαν low profile και φρόντιζαν να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Από τη μεριά της, η Ντάσα Ζούκοβα είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο με το διάσημο διαζύγιό της. Εκεί λέγεται πως απέκτησε μια περιουσία 92 εκατομμυρίων δολαρίων. Ανάμεσα στα πολύτιμα υπάρχοντά της πλέον υπάρχει και μια υπερπολυτελής κατοικία στο Μανχάταν. Σαφώς και ο Σταύρος Νιάρχος δεν θαμπώθηκε από την περιουσία της πανέμορφης Ντάσα. Είναι δύσκολο κανείς άλλωστε να απαριθμήσει έστω τα πιο πολύτιμα αποκτήματά του ή την περιουσία της οικογένειάς του.

Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Περήφανος πατέρας στο πλάι του γιου του

Παράλληλα, δεν θα μπορούσαμε παρά να αναφερθούμε στον περήφανο πατέρα, τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ. Αφού πάντρεψε το γιο του Φίλιππο με την εκλεκτή της καρδιάς του στο ίδιο μέρος που ο ίδιος είχε έρθει εις γάμου κοινωνία πριν 57 χρόνια με την καλή του, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μετά το pre-wedding στη Λίμνη Βουλιαγμένης και την χτεσινή γαμήλια δεξίωση στο Ζάππειο, σήμερα ήταν το γεύμα στον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδας που ολοκλήρωσε τους εορτασμούς. Όλα ήταν υπέροχα, οι εκλεκτοί καλεσμένοι ευχαριστήθηκαν την Ελλάδα στο έπακρο και το νεόνυμφο ζεύγος μπορεί πλέον να χαίρεται και για τον θρησκευτικό (μετά την τέλεση του πολιτικού) γάμο τους στην Αθήνα. Ήταν μια φανταστική εμπειρία για όλους, πόσο μάλλον για τον Βασιλιά Κωνσταντίνο και ολόκληρη την οικογένεια!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ