Eντ Σίραν: Σε καραντίνα ο τραγουδιστής – Διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό


Ο δημοφιλής τραγουδιστής Εντ Σίραν ανακοίνωσε στη σελίδα του στο Instagram ότι βρέθηκε θετικός στην Covid-19 και έχει τεθεί σε απομόνωση.

Το νέο του άλμπουμ κυκλοφορεί την Παρασκευή, ο Βρετανός καλλιτέχνης ωστόσο ανακοίνωσε οτι ακυρώνει όλες τις προσωπικές του υποχρεώσεις.

«Αυτό σημαίνει ότι τώρα δεν μπορώ να προχωρήσω σε καμία προσωπική δέσμευση προς το παρόν, οπότε θα κάνω όσες περισσότερες προγραμματισμένες συνεντεύξεις/παραστάσεις μπορώ από το σπίτι μου» έγραψε στην ανάρτηση του.
Και πρόσθεσε: «Ζητώ συγγνώμη από όποιους ίσως απογοήτευσα. Να είστε όλοι ασφαλείς»

Ο Σίραν είπε ότι μπαίνει σε αυτοαπομόνωση και θα ακολουθεί όλες τις κυβερνητικές οδηγίες. Η ανακοίνωση έρχεται καθώς ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή το πέμπτο του άλμπουμ με τίτλο Equals

Tην περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε στο Λονδίνο στα εναρκτήρια βραβεία Earthshot Prize, που διοργανώθηκαν από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Ο τραγουδιστής της επιτυχίας Shape of You αναμενόταν να συμμετάσχει ζωντανά στον Zane Lowe της Apple Music για να παίξει τα νέα τραγούδια την επόμενη εβδομάδα και είχε προγραμματίσει μια σειρά εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Σίραν έχει προγραμματίσει σόου από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο περιλαμβάνει τρείς νύχτες στο στάδιο Wembley του Λονδίνου, καθώς και σε πολλούς χώρους στην κεντρική Ευρώπη, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία ως μέρος της περιοδείας του.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος έγινε γνωστός το 2011 με την κυκλοφορία του σινγκλ του The A Team, στο παρελθόν έκανε ένα διάλειμμα από τη μουσική. Η σύζυγός του, Cherry Seaborn, γέννησε τον Αύγουστο του 2020 την κόρη τους, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ