Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται με τον Τζον Κέρι

O Κυριάκος Μητσοτάκης θα συζητήσει με τον Τζον Κέρι για την κλιματική αλλαγή και την ενεργειακή κρίση

Με τον Τζον Κέρι, τον αμερικανό ειδικό επιτετραμμένο για το κλίμα συναντάται σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί η κλιματική αλλαγή και η ενεργειακή κρίση.

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσημη διήμερη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία.

Σήμερα ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της πρωτοβουλίας «Middle East Green Initiative», όπου θα μιλήσει στο πλαίσιο των παρεμβάσεων αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει στους συμμετέχοντες ηγέτες ο Διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπας Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud.

Την Τρίτη, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρίγκιπα Διάδοχο Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud στο ανάκτορο Al Yamamah. Μετά το πέρας των επαφών ο Διάδοχος θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Πρωθυπουργού.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος στις εργασίες του επενδυτικού και οικονομικού forum «Future Investment Initiative», όπου θα έχει συζήτηση με τον δημοσιογράφο John Defterios.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here