Πολιτικός σύμμαχος του Ερντογάν εξαπολύει απειλές κατά της Ελλάδας: Θα σας συνθλίψουμε τα κεφάλια

Τουρκία: Ο Μουσταφά Ντεστιτζί εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας.

O πρόεδρος του κόμματος της Μεγάλης Ενότητας (BBP), Μουσταφά Ντεστιτζί, εκτόξευσε απειλές κατά της Ελλάδας, λέγοντας προκλητικά ότι «Θα τους συνθλίψουμε τα κεφάλια στην Αλεξανδρούπολη, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα» .

Ο πολιτικός σύμμαχος του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση στο Γκαζιαντέπ, αναφέρθηκε στις ΗΠΑ που «εγκαθιστούν στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας» κατηγορώντας την χώρα μας, πως με τον τρόπο αυτόν επιδιώκει να «στριμώξει» την Τουρκία.

«Η Ελλάδα επιδιώκει να στριμώξει την Τουρκία. Στην πραγματικότητα αυτό είναι κάτι που δεν θα τολμούσε να κάνει μόνη της η Ελλάδα, αλλά έχοντας πίσω της την ΕΕ και τις ΗΠΑ, πιστεύει πως προκαλεί την Τουρκία. Εμείς από εδώ τους θυμίζουμε για μια ακόμη φορά το πώς υπό την ηγεσία του Ατατούρκ, έπεσαν στην θάλασσα της Σμύρνης, ώστε μακάρι να βάλουν μυαλό. Να μην εμπιστεύονται στις ΗΠΑ που στήνουν βάση στην Αλεξανδρούπολη, στην Γαλλία που τους δίνει αεροσκάφη και πλοία και στις δηλώσεις υποστήριξης από χώρες της ΕΕ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά της χώρας μας: «Αν για μία ακόμη φορά παρασυρθούν και προσπαθήσουν να επιτεθούν στην Τουρκία αυτή τη φορά, εμείς δεν θα τους πετάξουμε μόνο στη θάλασσα, αλλά θα τους συνθλίψουμε τα κεφάλια στην Αλεξανδρούπολη, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα».

Το 2013 Ντεστιτζί είχε επισκεφθεί με αντιπροσωπεία του κόμματός του την Θράκη, όπου είχε προχωρήσει σε προκλητικές δηλώσεις για την μειονότητα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Γεια σας; Εάν χρειάζεστε επειγόντως δάνειο, κάντε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance. Το όνομά μου είναι Davina Claire, είμαι η οικονομική διευθύντρια της Novelty Finance. Έχω υποπέσει στην αντίληψή μου ότι ιδιώτες και επιχειρήσεις δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η εταιρεία μου (Novelty Finance) είναι εδώ για να σας παρέχει και να σας βοηθήσει με το δάνειο που χρειάζεστε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: noveltyfinances@gmail.com OR να στείλετε μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531

  Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε να αντιμετωπίσετε ένα απροσδόκητο έξοδο, ένα δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι αυτό που χρειάζεστε.

  Η NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτη: μπορείτε να δανειστείτε έως και δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ (15.000.000,00 €), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής έως και 30 χρόνια. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση είτε για δάνειο με εξασφάλιση είτε για δάνειο χωρίς εξασφαλίσεις. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων εξυγίανσης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις περιστάσεις σας με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

  Τι λαμβάνετε όταν υποβάλετε αίτηση με το Novelty Finance:
  Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά από έγκριση.
  √ Ανταγωνιστικά επιτόκια (3% ετησίως)
  √ Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
  √ Η δυνατότητα να εξοφλήσετε το δάνειό σας πιο γρήγορα
  √ Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον κεφάλαια
  √ Δεν θα βιαστείτε να αποπληρώσετε το δάνειο, θα σας δοθεί χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.
  √ Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Πώς να εφαρμόσει:
  Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
  Επιχειρήσεις ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με το Novelty Finance και απαιτούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ EMAIL στη διεύθυνση (noveltyfinances@gmail.com) Ή να στείλουν μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here