Γλυκά Νερά – Νέες αποκαλύψεις: Οι υποψίες της Καρολάιν για την εξωσυζυγική σχέση του πιλότου


Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Η σχέσεις του ζευγαριού φαίνεται ότι είχαν δεχτεί αρκετό καιρό πριν την δολοφονία, ισχυρό πλήγμα καθώς η Καρολάιν υποπτευόταν ότι ο σύζυγός της την απατούσε.

Η Καρολάιν, φέρεται να είχε πει από τον Ιανουάριο του 2021, σε συνεδρία με την σύμβουλο ψυχικής υγείας που συμβουλευόταν πως υποπτευόταν τον σύζυγό της ότι είχε παράλληλη σχέση καθώς απουσίαζε από το σπίτι τις Κυριακές χωρίς να έχει βάρδια στη δουλειά του.

Σύμφωνα με τον ANT1 η Καρολάιν είχε πει δε στην σύμβουλό της πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε έναν μεγάλο έρωτα από το εργασιακό του περιβάλλον και πως το 2016 όταν γνώρισε την Καρολάιν είχε χωρίσει από αυτήν. Είχε πει επίσης πως η ίδια σκέφτεται να πάρει το παιδί της και να φύγει.

Φίλοι της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο, σημείωσαν πως κανείς τους δεν πιστεύει ότι ο δολοφόνος είχε παράλληλη σχέση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «με την Καρολάιν ήταν παθιασμένος. Ερχόταν με το ελικόπτερο στο νησί μόνο και μόνο για να της φέρει μια ανθοδέσμη. Δεν θα σκότωνε μια γυναίκα για μια άλλη γυναίκα».

Άλλος φίλος του πιλότου είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» πως «ο Μπάμπης, στα 23 του, είχε επί ένα χρόνο σχέση με μια τότε 16χρονη κοπέλα. Τώρα η κοπέλα λέει ότι είναι ήταν τις καλύτερες σχέσεις που είχε ποτέ. Δεν ήταν χειριστικός ή πιεστικός, αλλά πολύ περιποιητικός. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θα μπορούσε να σκοτώσει».

Φίλη της Καρολάιν που μίλησε επίσης στην εκπομπή είπε μεταξύ άλλων πως «τον τελευταίο χρόνο η Καρολάιν είχε απομακρυνθεί από εμάς ή μάλλον την είχε απομακρύνει από εμάς ο Μπάμπης και δεν μαθαίναμε νέα της. Αν η Καρολάιν ήξερε για εξωσυζυγική σχέση του Μπάμπη, δεν θα συμβιβαζόταν, δεν θα καθόταν μαζί του. Μπορεί για αυτό να ήθελε να φύγει από εκείνον».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ