GNTM 25/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του διαγωνισμού ομορφιάς; [trailer]


Ένα ακόμη επεισόδιο του επιτυχημένου διαγωνισμού ομορφιάς GNTM ξεκινά τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στις 21:00. Όπως πάντα κάθε Δευτέρα και Τρίτη, από την τηλεόραση του Star TV.

Απόψε καλεσμένος θα είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο περσινός νικητής του διαγωνισμού. Στο σημερινό concept, τα μοντέλα θα κληθούν να επιστρέψουν στα παιδικά τους χρόνια. Θα χρειαστεί επίσης να αριστεύσουν σε μία απαιτητική και άκρως ενδιαφέρουσα καμπάνια, με πελάτη από τα καλύτερα αθλητικά brands σε παγκόσμια κλίμακα. Ποιος διαγωνιζόμενος θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά και ποιος θα αποδειχθεί κατώτερος των περιστάσεων; Μία ακόμη αποχώρηση έρχεται στο τέλος του επεισοδίου.

GNTM 25/10: Τι να περιμένουμε στο αποψινό επεισόδιο

Αθλητική και νοσταλγική συνάμα η διάθεση στο αποψινό επεισόδιο του GNTM. Καλεσμένος ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, που θα βοηθήσει τους φετινούς διαγωνιζόμενους να μπουν στο mood και να αποδώσουν τα μέγιστα. Απόψε θα κληθούν τα μοντέλα να βοηθήσουν ένα από τα καλύτερα athletic brands σε ολόκληρο τον κόσμο με τη νέα του καμπάνια. Campaign ή αλλιώς καμπέιν, για τους λάτρεις του διαγωνισμού που αγάπησαν τον Ηρακλή πέρσι από τις οθόνες του Star TV. Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα. Ορισμένοι αποδεικνύονται ανεπίδεκτοι μαθήσεως στο σημερινό challenge, ενώ ευτυχώς κάποιοι τα πάνε εξαιρετικά.

Στα παρασκήνια, η Ισμήνη μοιράζει εγκεφαλικά και ένα μοντέλο συγκεκριμένα δεν μπορεί να ξεπεράσει την παρουσία της στον χώρο. Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι για την καθιερωμένη, αναμενόμενη καζούρα για τον “ερωτοχτυπημένο”. Θα επηρεάσει η Ισμήνη το μοντέλο θετικά ή αρνητικά; Στο τέλος του επεισοδίου, όπως πάντα οι τέσσερις κριτές βαθμολογούν τα μοντέλα και ένας διαγωνιζόμενος αναγκάζεται να αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ