Μοσχάτο: Μαθήτριες είχαν καταγγείλει τον καθηγητή που είπε σε 12χρονη «βγάλε τη μπλούζα και ξάπλωσε»


Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον καθηγητή σε Γυμνάσιο του Μοσχάτου ο οποίος παρενοχλούσε μαθήτριες

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται ότι ήταν η παρενόχληση της 12χρονης από τον 45χρονο καθηγητή σε Γυμνάσιο του Μοσχάτου για τον οποίο, όπως προκύπτει, υπήρχαν παρόμοιες καταγγελίες το προηγούμενο διάστημα από άλλες μαθήτριες.

Όπως κατήγγειλε η 12χρονη μαθήτρια ο 45χρονος την περασμένη Παρασκευή και ενώ είχε μείνει μόνη της στη σχολική αίθουσα, την πλησίασε και στη συνέχεια την ακούμπησε στους ώμους και την πλάτη προτείνοντας αρχικά να της κάνει μασάζ φτάνοντας στο σημείο, σύμφωνα με την καταγγελία, να πει στην 12χρονη «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε».

Η 12χρονη τότε άρχισε να ουρλιάζει και βγήκε από την αίθουσα ενώ στη συνέχεια πήγε στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου στο Μοσχάτο, όπου και περιέγραψε τα όσα είχαν προηγηθεί.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο το προηγούμενο διάστημα τουλάχιστον 3-4 μαθήτριες του Γυμνασίου είχαν επισκεφθεί το γραφείο του Διευθυντή για να εκφράσουν τα παράπονά τους για τη συχνά απρεπή συμπεριφορά του 45χρονου καθηγητή. Βάσει των περιγραφών τους ο καθηγητής ανέβαζε τα κορίτσια στον πίνακα και κοιτώντας επίμονα προχωρούσε σε πρόστυχα σχόλια.

Κατά την ίδια πηγή η διεύθυνση του σχολείου προχώρησε σε συστάσεις προς τον 45χρονο καθηγητή, ο οποίος, όμως, όπως φαίνεται δεν συμμορφώθηκε με αυτές. Σε κάθε περίπτωση οι καταγγελίες των μαθητριών αυτών εξετάζονται ήδη από τις αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση της δράστης του 45χρονου εκπαιδευτικού.

Σε βάρος του 45χρονου καθηγητή σε Γυμνάσιο του Μοσχάτου ασκήθηκε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Παιδείας προκειμένου να προχωρήσει στις από μέρους του ενέργειες για τον εν λόγω εκπαιδευτικό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ