Κίνηση τώρα: Αδιανόητη ταλαιπωρία στον Κηφισό – Η επίπτωση του Δακτυλίου


Κίνηση: Μεγάλο μποτιλιάρισμα το πρωί της Τρίτης και στα δύο ρεύματα του Κηφισού

Πολύ αυξημένη είναι και το πρωί της Τρίτης η κίνηση στον Κηφισό με τους οδηγούς, μάλιστα, να αντιμετωπίζουν μεγάλο μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου λίγο μετά τις 8 το πρωί.

Στην άνοδο η κίνηση για τους οδηγούς ξεκινά από του Ρέντη και συνεχίζεται μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ στην κάθοδο του Κηφισού το μποτιλιάρισμα ξεκινά σχεδόν από τη γέφυρα Καλυφτάκη και συνεχίζεται μέχρι του Ρέντη.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο της Κηφισίας με μποτιλιάρισμα κατά τμήματα, στην κάθοδο της Κατεχάκη από Μεσογείων προς Κηφισίας, στον Καρέα στο ρεύμα προς Κατεχάκη, στο λιμάνι του Πειραιά

Δείτε εικόνα της κίνησης στην Αθήνα λίγο μετά τις 8 το πρωί

Ο χάρτης της κίνησης λίγο μετά τις 8 το πρωί στην Αθήνα

Όπως καταγράφθηκε και χθες, Δευτέρα, την κίνηση στην Αθήνα έχει επηρεάσει το μέτρο του Δακτυλίου καθώς μπορεί η κυκλοφορία στο κέντρο της πρωτεύουσας να μειώθηκε κατά 40%, ωστόσο όσοι κινήθηκαν σε άλλες περιοχές συνάντησαν αρκετά προβλήματα.

Σύμφωνα με συγκοινωνιολόγους η εικόνα της Δευτέρα οφειλόταν και στην αστυνόμευση για την πρώτη ημέρα εφαρμογής του Δακτυλίου μετά από δύο χρόνια με τους ίδιους να προσθέτουν ότι αν το κράτος θέλει το μέτρο να έχει αποτέλεσμα οι έλεγχοι θα πρέπει να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα και να μην ατονήσουν.

Κατά την εκτίμηση του καθηγητή Γιώργου Γιαννή που μίλησε στην Καθημερινή «η εικόνα αυτή δεν θα κρατήσει περισσότερο από έναν μήνα γιατί μετά αναγκαστικά η τροχαία θα πάψει να επιτηρεί τις εισόδους του Δακτυλίου τόσο αυστηρά».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ