Πάτρα: Κινητή μονάδα εμβολιασμού κατά του κορονοϊού παραχώρησε ο ΕΟΠΥ στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια


Άμεσα πρόκειται να λειτουργήσει η κινητή μονάδα εμβολιασμού κατά της Covid-19, η οποία παραχωρήθηκε σήμερα το πρωί από τον ΕΟΠΥ στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Η κινητή μονάδα θα λειτουργήσει στο πλαίσιο του εμβολιαστικού προγράμματος στην ύπαιθρο, το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ., Γιάννης Καρβέλης, «κύριος σκοπός μας, είναι να εντείνουμε την προσπάθεια, ώστε να ανέβει το ποσοστό του εμβολιασμού», ενώ ευχαρίστησε τόσο τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους όσο και τον αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, για την παραχώρηση της κινητής μονάδας.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία, αρμοδιότητας της 6ης Υ.ΠΕ., ο κ. Καρβέλης επεσήμανε: «Δεν εφησυχάζουμε. Τα ποσοστά νοσηλείας “τσιμπάνε” τις τελευταίες ημέρες, για αυτό συνεχίζουμε τη μάχη, η οποία θα πρέπει να δοθεί και στην ύπαιθρο με τη βοήθεια της κινητής μονάδας και του εξειδικευμένου προσωπικού που θα τη συνοδεύει, ώστε να αυξήσουμε το δείκτη ανοσίας».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ