Το σημείωμα στην πόρτα του ενεχυροδανειστήριου Ριχάρδος στα Χανιά (pics)


Κλειστές οι πόρτες του ενεχυροδανειστηρίου μετά τη σύλληψη του 51χρονου με την κατηγορία του λαθρεμπόριου χρυσού

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση η αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού, στο οποίο φέρεται να είναι μέλος ο γνωστός ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος με υποκαταστήματα και στην Κρήτη όπως και σε όλη την Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Ριχάρδος Μυλωνάς είναι ένας από τους 59 συλληφθέντες για το κύκλωμα.

Σήμερα, οι πόρτες του καταστήματος στα Χανιά στη συμβολή της Περίδου με την Αποκορώνου, στη γεφυροπλάστιγγα, ήταν κλειστές με ένα σημείωμα να αναγράφει “Κλειστό λόγω ασθενείας”

Ο 51χρονος Ριχάρδος φέρεται να είναι αρχηγικό στέλεχος του ενός από τα δύο μεγάλα κυκλώματα λαθρεμπορίας σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γνωστός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίων κατηγορείται ότι συγκέντρωνε, μαζί με συνεργάτες του, μεγάλες ποσότητες χρυσού τόσο από τα καταστήματά του, όσο και από άλλα ενεχυροδανειστήρια και στη συνέχεια τις διοχέτευε στην Τουρκία και σε άλλες χώρες.

Η αστυνομία έχει κάνει «φύλλο και φτερό» τόσο τα γραφεία της επιχείρησής του, όσο και την πολυτελή οικία του στα νότια προάστια.

Παράλληλα, στο ένα κύκλωμα φέρεται να έχει καίριο ρόλο και ένας γνωστός χρυσοχόος. Στην υπόθεση, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, εμπλέκονται και άλλοι ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίων, αλλοδαποί και άτομα του κοινού ποινικού δικαίου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ