Παρουσίαση του best seller «Σασμός»

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα, με φίλους, ηθοποιούς και κοινό έγινε η παρουσίαση του best seller «Σασμός», τη Δευτέρα 25/10 , στο Public Café Συντάγματος, από τις εκδόσεις «Μίνωας».

Ο συγγραφέας του βιβλίου Σπύρος Πετρουλάκης, αναφέρθηκε στην ιστορία του μυθιστορήματος, στην αγάπη με την οποία το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος, αλλά και στη σημασία και την σημαντικότητα του «σασμού». Ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο, ενώ o τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, μίλησε για τη σχέση του με τα τραγούδια της σειράς (γράφει τους στίχους κι ερμηνεύει το ομώνυμο σε μουσική Νίκου Τερζή) και τραγούδησε α καπέλα, το τραγούδι «Σασμός». Τον συντονισμό έκανε η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου.

Διαβάστε τι είπαν ο συγγραφέας, ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί της σειράς, καθώς και η συντονίστρια της βραδιάς:

Ειρήνη Νικολοπούλου (δημοσιογράφος): «’Οταν πρωτοδιάβασα τον Σασμό ήμουν σίγουρη ότι θα γίνει σίριαλ….Στο τέλος αυτό που πρέπει να μάθουμε στη ζωή μας είναι το σιάξιμο, είναι ο Σασμός, η συμφιλίωση, η αγάπη».

Σπύρος Πετρουλάκης (συγγραφέας): «Μέσα από τον Σασμό έμαθε ο κόσμος τι σημαίνει συμφιλίωση. Έμαθε όλη η Ελλάδα τι συμβαίνει όταν πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό που λέμε βεντέτα, έμαθε τη λέξη σασμός, που είναι η είναι συμφιλίωση κι όχι συμβιβασμός».

Κώστας Κωστόπουλος (σκηνοθέτης): «Με έχουν θυμηθεί όλα μου τα… ξαδέλφια με τον Σασμό»!

Στάθης Μαντζώρος (Παντελής): «Το καθημερινό σήριαλ είναι ένας αγώνας αντοχής όχι δρόμου. Κρατάμε τις δυνάμεις μας, παίρνουμε τη χαρά αυτό του πράγματος και όλο αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Μιχάλης Αεράκης (παπά Μιχάλης): «Με πήρε ένας νομικός σύμβουλος της Αρχιεπισκοπής, και μου έκανε την πρόταση να πει στον Αρχιεπίσκοπο να με χειροτονήσει παπά, βρίσκοντάς μου εκκλησία στου Γκύζη. Επειδή όμως ζω στα Χανιά, ο φίλος μου ο Δεσπότης εκεί, μόλις κατέβω θα με χειροτονήσει. Οπότε βρήκα δουλειά….»!

Δημήτρης Ήμελλος (Αντώνης Φραγκιαδάκης): «Αγαπάω την Κρήτη. Συνέβησαν συμπτώσεις που με οδήγησαν στο να συμμετάσχω στο σήριαλ. Είναι ένας τόπος στην Κρήτη, στον οποίο πάω τα τελευταία 8 χρόνια. Μέσα στο βιβλίο διαβάζω ότι ο Φραγκιαδάκης (ο ρόλος που υποδύεται στη σειρά) θέλει να πάει σε αυτό το μέρος για να τα ξεχάσει όλα. Κι έτσι μου γεννήθηκε η επιθυμία να κάνω αυτή η σειρά. Από κει ξεκίνησαν όλα…. Οι εξελίξεις στον Σασμό είναι υπηρεσιακά μυστικά τα οποία δεν μοιραζόμαστε με κανέναν… Ο κόσμος που με βλέπει στο δρόμο με… φοβάται! Μάλλον όλοι κάτι έχουν κάνει στη ζωή τους… Αν βρεις το μέτρο πότε προηγείται η δουλειά και πότε η ζωή, θα γίνεις ευτυχισμένος. Κι εγώ έχω σκοπό να είμαι ευτυχισμένος».

Βέρα Μακρομαρίδου (Άσπα): «Κάθε ήρωας θα περάσει τις δικές του φουρτούνες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ