Σάμος: Ένας χρόνος από τον φονικό σεισμό – Επίσκεψη Τριαντόπουλου αύριο Σάββατο στο νησί


Με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα που σημειώθηκε ο φονικός σεισμός 7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην Σάμο, θα επισκεφτεί το νησί το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος.

Με την συμμετοχή των θεσμικών παραγόντων και παραγωγικών φορέων του νησιού, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου με αντικείμενο την επόμενη μέρα μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Στη συνέχεια, ο κ. Τριαντόπουλος θα παραστεί στην τελετή ονοματοδοσίας της οδού Μνησάρχου σε οδό “Μαθητών Άρη και Κλαίρης”. Πρόκειται για το δρόμο που έγινε ο τάφος των δύο νεαρών παιδιών, της Κλαίρης και του Άρη, που καταπλακώθηκαν από τα ερείπια επικίνδυνου κτίσματος.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του κ. Τριαντόπουλου ο βουλευτής του νομού, καθηγητής Καρδιολογίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης δήλωσε: «Η Σάμος συνεχίζει να παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού. Όχι μόνο έως ότου “επουλωθούν” πλήρως τα “τραύματα” που άφησε ο καταστροφικός σεισμός, αλλά και με στόχο μια διαρκή περίοδο ανάπτυξης».

Πηγή: ΕΡΤ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ