Επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική


Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής θα προχωρήσει η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ, στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας, απογευματινές-βραδινές ώρες της Πέμπτης 28.10.2021 και πρωινές-μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 29.10.2021, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

Το πρόγραμμα της Μέρκελ

Η Άνγκελα Μέρκελ πραγματοποιεί την τελευταία της επίσκεψη στη χώρα μας ως καγκελάριος της Γερμανίας αποδεχόμενη την πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως ανακοίνωσε στις 22 Οκτωβρίου η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ουλρίκε Ντέμερ η κυρία Μέρκελ θα επισκεφτεί τη χώρα μας στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και θα μείνει και την επομένη.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε απευθύνει την πρόσκληση, για να επισκεφθεί τη χώρα μας η Γερμανίδα καγκελάριος κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δυτικών Βαλκανίων που έλαβε χώρα στη Σλοβενία.

Η Άνγκελα Μέρκελ θα έχει σήμερα Πέμπτη (28/10) το βράδυ δείπνο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο θα συναντηθεί και την Παρασκευή (29/10) στο Μέγαρο Μαξίμου. Η κοινή συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματιστεί για τις 12:30.

Κατά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, θα συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις, θέματα ευρωπαϊκής και διεθνούς πολιτικής και η οικονομική συνεργασία, πρόσθεσε η κυρία Ντέμερ.

Η καγκελάριος, την Παρασκευή, θα γίνει δεκτή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ θα συναντήσει και νέους εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ