Πέραμα: Ικανοποίηση Θεοδωρικάκου για τους αστυνομικούς που αφέθηκαν ελεύθεροι


Πέραμα: Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στους αστυνομικούς που αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τους αστυνομικούς που αφέθηκαν ελεύθεροι, οι οποίοι συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε «Εκφράζω την ικανοποίησή μου που η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε και αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι οι εφτά αστυνομικοί χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο».

Υπενθυμίζεται ότι οι επτά αστυνομικοί, ύστερα από τις μαραθώνιες απολογίες τους που ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης, αφέθηκαν ελεύθεροι και χωρίς περιοριστικούς όρους με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Παράλληλα, ελεύθεροι και χωρίς αναμορφωτικά μέτρα αφέθηκαν και οι δύο ανήλικοι Ρομά (ο ένας τραυματίας) που επέβαιναν στο κλεμμένο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα.

Οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο και ότι δεν σκόπευαν να ανοίξουν πυρά έναντι των επιβαινόντων στο όχημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ