Βαφή μαλλιών δέρμα: Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι τρόποι για να αφαιρέσετε την βαφή μαλλιών από το δέρμα

Στις μέρες μας, το να βάφεις τα μαλλιά σου στο σπίτι είναι κάτι πολύ συχνό. Τώρα, οι βαφές μαλλιών στο σπίτι αποδίδουν πραγματικά αποτέλεσμα κομμωτηρίου και μπορούν επάξια να ανταγωνιστούν μια επαγγελματική δουλειά. Είναι πλέον πολύ πιο εύκολο να το εφαρμόσετε και να βρείτε το ιδανικό για εσάς χρώμα, εφόσον υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία. Η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να φαίνεται και να είναι διασκεδαστική αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να λερώσετε το δέρμα σας. Τα καλά νέα είναι ότι εκτός από προϊόντα εμπορίου για αφαίρεση βαφής, υπάρχουν χειροποίητα «μαντζούνια» που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε τη βαφή μαλλιών από το δέρμα σας.

Τρόποι αφαίρεσης βαφής μαλλιών φυσικά

  1. Προϊόντα εμπορίου

Τα περισσότερα από αυτά έχουν μια απαλή φόρμουλα που απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά τη βαφή μαλλιών από το μέτωπο, τη γραμμή των μαλλιών και το τριχωτό της κεφαλής. Εκτός από υγρή μορφή βγαίνουν και σε μαντηλάκια τα οποία είναι μια λύση ταχείας δράσης. Τα περισσότερα από αυτά είναι εμπλουτισμένα με αλόη που δεν ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα.

  1. Προϊόντα ντεμακιγιάζ

Σε πολλές περιπτώσεις, ένα απλό σκούπισμα με προϊόντα ντεμακιγιάζ θα κάνει το αδύνατο δυνατό αν βέβαια το εφαρμόσετε πριν στεγνώσει τελείως η βαφή.

  1. Ελαιόλαδο

Ναι, το ελαιόλαδο κάνει δουλειά σε αυτή την διαδικασία. Απλώς ταμπονάρετε λίγο ελαιόλαδο στη λεκιασμένη περιοχή, ειδικά αν το δέρμα σας είναι επιρρεπές σε ερυθρότητα και ερεθισμούς. Λειτουργεί ως διασπαστής χρώματος και είναι εξαιρετικά απαλό, καθώς και θρεπτικό για το δέρμα. Αφήστε το λάδι να καθίσει έως και μια ώρα για πραγματικά επίμονους λεκέδες.

  1. Βαφή μαλλιών

Εντάξει, μπορεί η βαφή μαλλιών να ακούγεται τραβηγμένη σαν διαδικασία, αλλά θα μπορούσε να σας το επιβεβαιώσει και ένας κομμωτής. Οι περισσότεροι κομμωτές χρησιμοποιούν χρώμα για να αφαιρέσουμε το χρώμα από το δέρμα. Αν σας ακούγεται τρελό πάρτε μια χαρτοπετσέτα, ταμπονάρετε λίγο από το βρεγμένο χρώμα που έχει παραμείνει στο μπολ, τρίψτε το στο δέρμα και μετά ξεπλύνετε. Θα δείτε ότι θα φύγει αμέσως. Αυτό συμβαίνει γιατί η εφαρμογή βαφής μαλλιών πάνω από τη λεκιασμένη βαφή ενεργοποιεί ξανά το χρώμα που έχει παραμείνει και το ξεκολλάει ουσιαστικά, ώστε να μπορεί να σκουπιστεί εύκολα.

  1. Οδοντόκρεμα

Εφαρμόστε σε μια οδοντόβουρτσα μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας, βρέξτε τη ελαφρά με ζεστό νερό και στη συνέχεια απλώστε την απαλά στο δέρμα. Ο λόγος που κάτι τέτοιο λειτουργεί είναι επειδή η ήπια λειαντική φόρμουλα που έχει η οδοντόκρεμα βοηθά στο τρίψιμο της βαφής που έχει παραμείνει στο δέρμα σας και αν επιλέξετε μια οδοντόκρεμα που περιέχει και μαγειρική σόδα τότε όλα είναι εύκολα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here