Βλεφαρίδες καστορέλαιο: Θέλεις να μεγαλώσεις τις βλεφαρίδες σου φυσικά; Τώρα, βρήκες τον τρόπο!


Φανταζόσουν ποτέ ότι οι βλεφαρίδες μπορούν να μεγαλώσουν φυσικά; Αν όχι, ήρθε η ώρα να το μάθεις! Πολλοί άνθρωποι, κυρίως γυναίκες, ψάχνουν τρόπους να αναπτύξουν τις βλεφαρίδες τους για να δείχνουν πιο εντυπωσιακές. Για τον λόγο αυτό, καταφεύγουν στις έξυπνες και γρήγορες λύσεις που προστάζει η μόδα, όπως τη μάσκαρα ή τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος καλλωπισμός των βλεφαρίδων σε καθημερινή βάση, θα μπορούσε να σπάσει ή να βλάψει τις φυσικές βλεφαρίδες. Η φροντίδα των βλεφαρίδων είναι σημαντική, καθώς προστατεύει τα μάτια μας από την σκόνη και τη ξηρασία. Συνεπώς, αν οι βλεφαρίδες μας είναι μικρές, καλό θα ήταν να τις μεγαλώσουμε φυσικά… όχι τόσο για αισθητικούς παράγοντες, όσο για λόγους υγείας. Ας μάθουμε, όμως, το πώς!

Για να μεγαλώσουν σωστά οι βλεφαρίδες σας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο έλαιο. Το πιο γνωστό είναι το καστορέλαιο. Αρχικά, πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, Ωμέγα-3 και ρικινελαϊκό οξύ . Επιπλέον, φημίζεται για τις αντιμικροβιακές, αντιβακτηριδιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμυκητιακές ιδιότητες του. Λόγω των παραπάνω, δεν επιτρέπει στις βλεφαρίδες να πέσουν, αλλά συμβάλλει θετικά στην αποκατάσταση των ζημιών στα θυλάκια των τριχών.

Πώς εφαρμόζουμε το καστορέλαιο στις βλεφαρίδες μας;

1. Όταν αφαιρούμε το μακιγιάζ από το πρόσωπό μας, προσέχουμε να έχουμε αφαιρέσει καλά όλα τα υπολείμματα από τη μάσκαρα που μπορεί να έχουν απομείνει.
2. Παίρνουμε ένα βαμβάκι ή μία μπατονέτα και προσθέτουμε σε αυτό 2 έως 3 σταγόνες από το έλαιό μας.
3. Περνάμε μια στρώση ελαίου κατά μήκος της κορυφής της γραμμής των βλεφαρίδων. Φροντίζουμε να μην εισέλθει μέσα στα μάτια μας! Αν μπει στα μάτια, ρίχνουμε άφθονο νερό για να τα καθαρίσουμε.
4. Αφήνουμε το καστορέλαιο όλο το βράδυ. Μόνο έτσι θα εισχωρήσει σιγά – σιγά έως τα θυλάκια. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την θρέψη και την τόνωση των βλεφαρίδων.
5. Το πρωί, όταν ξυπνήσουμε, ξεπλένουμε την περιοχή των ματιών με νερό ή χρησιμοποιούμε κάποιο προϊόν ντεμακιγιάζ.

Τις ενέργειες αυτές χρειάζεται να της υλοποιείς κάθε βράδυ. Ξεκίνα την θεραπεία αυτή και μέσα σε 3 με 6 μήνες θα δεις σημαντικά αποτελέσματα. Πριν από κάθε παρόμοια ενέργεια είναι σημαντικό να συμβουλεύεσαι τον οφθαλμίατρό σου, επειδή γνωρίζει το ιστορικό σου!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ