Σχέσεις με καρκίνο: Ποιο ζώδιο αποτελεί το ιδανικό ταίρι του Καρκίνου σύμφωνα τα άστρα;

Καρκίνοι, σας αγαπάμε μόνο και μόνο επειδή μπορεί να είστε η συμβολική μητέρα του κόσμου, που μπορεί ταυτόχρονα να κάνει ένα απαίσιο ραντεβού να δείχνει ενδιαφέρον. Ο απόλυτος φροντιστής, ένας Καρκίνος δεν θα σε άφηνε ποτέ ξεκρέμαστο όταν του ζητήσεις βοήθεια. Όμως, ενώ τους αγαπάμε για την εξαιρετική ευαισθησία τους αυτά τα πλάσματα μπορεί να είναι λίγο κολλημένα. Οι Καρκίνοι μπορεί να αισθάνονται παραμελημένοι όταν δεν λαμβάνουν το ίδιο επίπεδο προσοχής σε αντάλλαγμα. Με ποια ζώδια ταιριάζουν όμως;

Σχέση Καρκίνου με:

 1. Υδροχόο

Φαίνονται σαν αντίθετοι επιφανειακά αν και μερικές φορές αυτό είναι πολύ καλό. Οι Υδροχόοι αγαπούν τους νέους τρόπους σκέψης και οι Καρκίνοι τείνουν να δένονται σε επίπεδο καρδιάς. Αυτό που έχουν κοινό είναι ότι είναι και οι δύο βαθιά παθιασμένοι άνθρωποι.

 1. Κριό

Αυτή μπορεί να είναι μία δύσκολη σχέση. Η ενέργεια του Κριού είναι υπερ-αρρενωπή, αλλά είναι διαβόητοι γιατί ξεκινούν πράγματα και δεν τελειώνουν, ενώ οι Καρκίνοι δεν τα παρατάνε ποτέ. Το κλειδί σε αυτό το ζευγάρωμα είναι η υπομονή.

 1. Τοξότη

Ο Τοξότης είναι φλογερός, θορυβώδης και κάνει αστεία τα ακριβώς αντίθετα του Καρκίνου, αλλά αυτά τα δύο έχουν ένα κοινό σημαντικό τοιχείο το φαγητό.

 1. Δίδυμο

Οι Δίδυμοι είναι αστείοι, ενθουσιώδεις, πολύ έξυπνοι, περίεργοι και αγαπούν να περνούν καλά. Αυτά μπορεί να ιντριγκάρουν έναν Καρκίνο, αλλά θα χρειαστούν λίγο περισσότερο από αυτά τα βαρετά πράγματα δέσμευσης που κρατούν μια σχέση ενωμένη.

 1. Λέων

Οι Λέοντες είναι αφεντικά και αυταρχικοί. Αυτό είναι ζοφερό για έναν Καρκίνο. Εξάλλου η φασαρία και η επιθυμία τους να αναδεικνύουν τον εαυτό τους εκνευρίζει αφάνταστα τους Καρκίνους.

 1. Ζυγός

Οι Ζυγοί αγαπούν τον παραδοσιακό ρομαντισμό όπως και οι Καρκίνοι. Όμως, η προσέγγισή τους είναι συνήθως ψύχραιμη και διανοητική παρά συναισθηματική. Αυτό είναι κάτι που κάνει τους δυο τους το τέλειο ζευγάρι.

 1. Αιγόκερος

Οι Αιγόκεροι είναι σοβαροί για το μέλλον τους και μοιράζονται μια αίσθηση χιούμορ με τον εσωστρεφή Καρκίνο.

 1. Καρκίνο

Αυτός ο συνδυασμός κατανοεί πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια για τον άλλον και όταν συναντηθούν θα ξεκινήσουν αμέσως να χτίζουν ένα σταθερό μέλλον μαζί.

 1. Παρθένο

Ο Παρθένος λατρεύει να υπηρετεί και ο Καρκίνος να κάνει τη μητέρα. Παρά το γεγονός ότι είναι στοιχειωδώς συμβατά αυτά τα δύο ζώδια μοιάζουν.

 1. Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι πολύ συναισθηματικοί. Αυτά είναι υπέροχα νέα για έναν Καρκίνο, ο οποίος όχι μόνο θέλει δέσμευση αλλά και κάποιον που θα τον αφήσει να τον φροντίσει.

 1. Σκορπιό

Ένας τυπικός Καρκίνος πιστεύει ότι η τέλεια ιστορία αγάπης χαλάει μόνο από ένα σφάλμα επικοινωνίας. Ο Σκορπιός δεν έχει την ίδια άποψη!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here