Σασμός 28/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς; [trailer]


Ο Σασμός είναι μια από τις σειρές που έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό φέτος. Προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 από την τηλεόραση του Alpha TV, ενώ αισίως έχουμε φτάσει πλέον στο επεισόδιο 33.

Πρωταγωνιστές ένα αγόρι και ένα κορίτσι από την Κρήτη, που η μοίρα τους τα φέρνει έτσι ώστε να ερωτευτούν με πάθος. Όμως, προέρχονται από δύο οικογένειες που τις χωρίζει ένα άσβεστο μίσος. Μια βεντέτα που κρατά χρόνια ολόκληρα και έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές δε λέει να καταλαγιάσει. Θα μπορέσει η αγάπη να θριαμβεύσει πάνω σε όλο αυτό το μίσος;

Σασμός 28/10: Τι να περιμένουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς

Η Αργυρώ προσπαθεί να πάρει απαντήσεις σχετικά με τον λόγο που κρατά την βεντέτα τόσα χρόνια δυνατή. Ποια είναι η αλήθεια που δένει τις δύο οικογένειες και γιατί κανείς δεν τολμά να πει στην Αργυρώ την αλήθεια; Για να ανακαλύψει τι συμβαίνει, η ίδια στρέφεται στην Καλλιόπη. Η Καλλιόπη με τη σειρά της της δείχνει τον τάφο της Ανθούλας στο νεκροταφείο, δημιουργώντας της ακόμα περισσότερα ερωτηματικά. Δυστυχώς, την ίδια στιγμή η Στέλλα χάνει το παιδί που κυοφορούσε και η συναισθηματική της κατάσταση σαφώς και έχει καταρρακωθεί. Ο κόσμος γύρω της δείχνει να καταρρέει και ψάχνει κάπου να πιαστεί.

Η Θοδώρα δεν χάνει ευκαιρία να δημιουργήσει έριδες και αυτή την φορά στόχος της είναι ο Νικηφόρος. Άλλωστε, οι σχέσεις της με τον αδερφό της είναι τουλάχιστον τεταμένες. Οπότε δεν το σκέφτεται και πολύ. Μιλώντας με τον Νικηφόρο, του δίνει να καταλάβει πως ο Μανόλης ξέρει περισσότερα από όσα λέει. Θολωμένος ο Νικηφόρος γιατί ακόμη δεν έχει ηρεμήσει από τη δολοφονία του πατέρα του, αντιμετωπίζει τον αδελφικό του φίλο και του ζητά να ομολογήσει τι ακριβώς γνωρίζει για τον φόνο.

Μέσα σε όλα αυτά, η αποκάλυψη για την ταυτότητά του θα φέρει στην Κρήτη έναν νέο πρωταγωνιστή. Η ετοιμοθάνατη μητέρα του μόλις του εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είναι πραγματικά γιος της. Λογικό επομένως είναι να αναζητήσει τις ρίζες του. Η άφιξή του όμως στο νησί και στο χωριό του Ρεθύμνου θα φέρει αναστάτωση και θα πυροδοτήσει ακόμη μεγαλύτερες αποκαλύψεις για το παρελθόν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ