Κιμ Γιονγκ Ουν: Τι συμβαίνει με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας – Τα δεκάδες χαμένα κιλά που ανησυχούν

Κιμ Γιονγκ Ουν: Κανείς δεν γνωρίζει που οφείλονται τα δεκάδες χαμένα κιλά του Βορειοκορεάτη ηγέτη, με τις θεωρίες συνωμοσία να… οργιάζουν!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν συνεχίζει να αδυνατίζει (!), έχοντας πλέον χάσει πάνω από 20 κιλά, την ώρα που η Βόρεια Κορέα έχει φτάσει στα όρια του… λιμού, με τη Δύση να αναζητά τις αιτίες πίσω από την ολική μεταμόρφωσή του.

Η Εθνική Εταιρεία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας, σε έκθεσή της αναφέρει πως τα οικονομικά προβλήματα στη γειτονική χώρα έχουν φτάσει σε πρωτόγνωρο σημείο, με ειδικούς αναλυτές να τσεκάρουν με τεχνολογικά μέσα καρέ-καρέ τη μεταμόρφωση του Κιμ Γιονγ Ουν, ώστε να εντοπίσουν αν έχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Το σενάριο για ένα σοβαρό θέμα υγείας δεν είναι καινούργιο, καθώς ο 37χρονος Κιμ στο παρελθόν φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα λόγω της παχυσαρκίας.

Έτσι, μετά από ενδελεχή έρευνα των Νοτιοκορεατών, κανένα σημάδι που να μαρτυρά κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που να μαρτυρά τέτοια ριζική απώλεια βάρους, δεν εντοπίστηκε και έτσι οδηγήθηκαν στο συμπέρασμά πως απλά… αδυνάτισε!

Πάντως, διάφορα tabloids αναφέρουν πως ο εμφανώς αδυνατισμένος Κιμ που μίλησε στο συμβούλιο του κόμματός του, δεν ήταν τίποτα άλλο από έναν σωσία, από τους δεκάδες που έχει στη διάθεσή του ο Βορειοκορεάτης ηγέτης.

Για την ιστορία, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει φτάσει στα 120 κιλά, έχοντας ξεκινήσει από τα 140!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here