Yara Gambirasio: Το έγκλημα που συγκλόνισε την Ιταλία στο Netflix


Οι θαυμαστές του αληθινού εγκλήματος θα ενθουσιαστούν με την ολοκαίνουργια ταινία του Netflix. Η πλατφόρμα μόλις δημοσίευσε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το Yara, το οποίο βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός 13χρονου κοριτσιού που χάθηκε σε μια μικρή επαρχία της Ιταλίας. Στο τρέιλερ οι θεατές παρακολουθούν το θύμα, το οποίο φαίνεται να περπατά σε έναν σκοτεινό, χιονισμένο δρόμο πριν τον πλησιάσει ένα λευκό βαν. “Yara, 13 ετών”, λέει η φωνή. “Το όνομά μου είναι αραβικής καταγωγής. Σημαίνει πεταλούδα.” Η Yara συνεχίζει περιγράφοντας τα ενδιαφέροντά της, λέγοντας: “Και για μένα, η ρυθμική γυμναστική είναι το πιο όμορφο άθλημα ποτέ. Έτσι, ό,τι και να γίνει, η Τετάρτη είναι ημέρα γυμναστικής”.

Ξαφνικά, το βίντεο συνεχίζει με πλάνα από τις αρχές επιβολής του νόμου να ερευνούν ένα χωράφι και να οργανώνουν ομάδες έρευνας. Φυσικά, οι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν αμέσως τους γονείς ως πιθανούς ύποπτους. “Συνέβη κάτι στην οικογένεια;” λέει κάποιος. “Ίσως ένα επιχείρημα, ένα στοιχείο…” Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει την οικογένεια της Yara να απευθυνθεί στο κοινό και να ζητήσει βοήθεια. “Δεν ψάχνουμε για απαντήσεις”, λέει ο μπαμπάς της Yara. “Δεν θέλουμε να κουνήσουμε το δάχτυλο σε κανέναν. Σας ζητάμε να μας δώσετε πίσω την κόρη μας”. Η επίσημη σύνοψη του Netflix λέει: “Μία αποφασισμένη εισαγγελέας εξαντλείται στην υπόθεση ενός αγνοούμενου 13χρονου και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να φτάσει στην αλήθεια”.

Τι συνέβη στη Yara Gambirasio

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010, η Yara έφυγε από το σπίτι της στις 17:15 για να πάει στο γυμναστήριο κοντά στη γειτονιά της. Λόγω της αγάπη της για την ρυθμική γυμναστική, εκεί περνούσε πολύ χρόνο. Έφυγε για να πάει να αφήσει ένα κασετόφωνο στον προπονητή της και θα γυρνούσε αμέσως στο σπίτι. Ωστόσο, η ώρα είχε πάει ήδη 19:00 και η Yara δεν είχε φανεί. Η μητέρα της άρχισε να ανησυχεί και λίγα λεπτά μετά κάλεσαν την αστυνομία. Η Letizia Ruggeri είναι η εισαγγελέας που απάντησε την κλήση και το έβαλε σκοπό να εξιχνιάσει τι είχε συμβεί στην Yara.

Τελευταίο σημείο ζωής για το κορίτσι ήταν ένα μήνυμα που έστειλε εκείνο το απόγευμα στις 18:44 σε μία φίλη της για να συναντηθούν την Κυριακή. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο σε σχέση με τη ζωή της. Ποιος της στέρησε τα νιάτα και ποιος της έκοψε το νήμα της ζωής τόσο πρόωρα; Ένα φρικιαστικό έγκλημα που ζητά να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Μια συγκλονιστική ταινία θα προβληθεί στο Netflix και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Μείνετε συντονισμένοι για την συναρπαστική συνέχεια μιας παραγωγής από την Ιταλία!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ