Μαρτυρία-σοκ στο Newsbomb: Σε λίμνη αίματος στην αυλή της βρέθηκε νεκρή η 80χρονη στην Εύβοια


Ο δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς, μίλησε στο Newsbomb.gr, για την άγρια δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας, που έγινε χθες το βράδυ στην Ιστιαία.

Νεκρή βρέθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα 80 ετών στην αυλή του σπιτιού της στην Ιστιαία Ευβοίας, το βράδυ της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου.

Το θύμα, ηλικίας 80 ετών, εντόπισε πεσμένο στην αυλή του μέσα σε λίμνη αίματος η ελληνική αστυνομία. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ οι Αρχές διερευνούν το κίνητρο ληστείας.

Στο Newsbomb.gr, μίλησε ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, για την άγρια δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας.

«Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην αυλή της το βράδυ της Πέμπτης από τους αστυνομικούς της περιοχής. Άμεσα ενημερώθηκα από την διοικητή του τμήματος όπου σπεύσαμε μαζί στο σημείο. Η ηλικιωμένη ήταν νεκρή στην αυλή του σπιτιού της με αίματα σε όλο της το πρόσωπο. Ζούσε μόνη της εδώ και πολλά χρόνια, καθώς δεν έχει οικογένεια. Το σπίτι της, το οποίο βρέθηκε αναστατωμένο βρίσκεται στο κέντρο της Ιστιαίας 100 μέτρα από το δημαρχείο. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Ήταν μια γυναίκα ήρεμη που σε ενοχλούσε κανέναν και ιδιαίτερα αγαπητή προς όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη ενώ τα αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας θα δείξει η ιατροδικαστική εξέταση η οποία αναμένεται το απόγευμα της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ