Brownies πρωτεΐνης: Το τέλειο πρωτεϊνικό μπράουνι φτιάχνεται μόλις σε 15 λεπτά


Η πρωτεΐνη πρέπει να βρίσκεται στην καθημερινή μας διατροφή και ιδιαίτερα σε όσους από εμάς βρισκόμαστε σε δίαιτα. Δεν σημαίνει όμως ότι όλες οι πρωτεϊνικές τροφές έχουν άσχημη γεύση και δεν σημαίνει ότι όλα τα φαγητά που μπορούν να φτιαχτούν και να είναι πλούσια σε πρωτεΐνη είναι άνοστα. Μην είστε αρνητικοί γιατί η παρακάτω συνταγή που αφορά brownies είναι νοστιμότατη και θα σας φανεί απίστευτο όταν δοκιμάσετε την πρώτη μπουκιά. Η παρακάτω συνταγή αφορά ένα τόσο νόστιμο μπράουνι πρωτεΐνης το οποίο και μπορείτε να το απολαύσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και με οποιαδήποτε παρέα. Είναι το τέλειο σνακ για μετά την προπόνηση και επιπλέον, μπορεί εύκολα να καταναλωθεί από όλους τους vegan.

Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και απολαύστε τη με λίγο γιαούρτι και φρέσκα μούρα και είναι σίγουρο ότι θα την λατρέψετε. Τα υλικά που δίνονται παρακάτω φτιάχνουν περίπου 12 brownies, έχουν χρόνο προετοιμασίας 15 λεπτά και χρόνο μαγειρέματος 25 λεπτά τα συστατικά του είναι:

  • 1,5 φλιτζάνι αλεύρι δικής σας επιλογής
  • 1 φλιτζάνι σοκολατένια σκόνη πρωτεΐνης
  • 1/2 φλιτζάνι κακάο
  • 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baking Powder
  • 1/3 του φλιτζανιού λάδι καρύδας
  • 1 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου ή σιρόπι βύνης ρυζιού
  • 2/3 του φλιτζανιού γάλα καρύδας
  • 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1/4 του φλιτζανιού βατόμουρα

Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλη γεύση που εσείς προτιμάτε σε σκόνη πρωτεΐνης ή προσθέστε άλλο 1/4 του φλιτζανιού κακάο. Αν παρόλες αυτές τις οδηγίες το μείγμα σας βγει λίγο στεγνό, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ακόμα γάλα καρύδας.

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να τελειώσετε την παρασκευή του είναι:

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
  2. Προσθέστε το αλεύρι, τη σκόνη πρωτεΐνης, το κακάο και το αλάτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά. Κάνετε μια λακκούβα στο αλεύρι και μετά ρίχνουμε μέσα όλα τα υγρά υλικά.
  3. Ανακατεύετε καλά μέχρι να ενωθούν όλα. Αν σας φαίνεται στεγνό, προσθέστε λίγο ακόμα γάλα καρύδας.
  4. Αδειάστε το μείγμα σε ένα ταψί με βαθιά επένδυση και απλώστε ομοιόμορφα από άκρη σε άκρη.
  5. Τοποθετήστε το στο φούρνο για 20 λεπτά. Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι ή ένα καλαμάκι από σουβλάκι, τοποθετήστε το στη μέση του brownie και αν βγει καθαρό, είναι έτοιμο!

Αφήστε το να κρυώσει και το μόνο που μένει είναι να βρείτε την καλύτερη παρέα ή απλά μία πολύ καλή κρυψώνα για να μην σας το φάνε οι υπόλοιποι να το κόψετε και να το φάτε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ