Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Ρομά την τράκαραν, την λήστεψαν και έκαψαν το όχημα διαφυγής στην Πάρνηθα


Μέρα μεσημέρι στον πιο κεντρικό δρόμο των Αχαρνών, επί της Λεωφ. Καραμανλή, αδίστακτοι Ρομά με αυτοκίνητο τύπου Mercedes χτύπησαν το μαύρο BMW και κατόπιν λήστεψαν την οδηγό

Όλα έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων οδηγών και πεζών σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του Μενιδίου. Η ανυποψίαστη οδηγός αντιλήφθηκε πως κάποιος προσέκρουσε στο όχημα της και κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί. Οι Ρομά που επέβαιναν στο μπλε Mercedes αφού πρώτα την χτύπησαν, πήραν με τη βία την τσάντα της που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, αλλά και το κλειδί του οχήματός της. Η γυναίκα, έντρομη, ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου της για να γλιτώσει από τους αδίστακτους ληστές.

Οι Ρομά μπήκαν στο όχημά τους και τράπηκαν σε φυγή. Λίγα λεπτά αργότερα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στους πρόποδες της Πάρνηθας. Οι δράστες πήγαν το όχημα σε σημείο πίσω από το παλιό στρατόπεδο Αχαρνών στην περιοχή Πανόραμα Πάρνηθας και αφού το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό, το πυρπόλησαν.

Στο σημείο βρέθηκαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς που επεκτάθηκε και σε χαμηλή βλάστηση.

Όπως διαπιστώθηκε από τις Αρχές, το μπλε Mercedes έφερε κλεμμένες πινακίδες από όχημα μικρού κυβισμού, ενώ έρευνες γίνονται για το αν το συγκεκριμένο όχημα είναι κλεμμένο.

Η αστυνομία χτενίζει την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Το Policenews βρέθηκε στο σημείο όπου οι Ρομά εγκατέλειψαν και έκαψαν το αυτοκίνητο διαφυγής:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ