ΚΙΝΑΛ: Ο Κεγκέρογλου εισήγειται να αναλάβει ο ίδιος τα καθήκοντα του προέδρου της Κ.Ο. του κόμματος

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου προχώρησε σε δήλωση αναφορικά με την εισήγηση του προς την Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ. 

Ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, προχώρησε σε δήλωση αναφορικά με την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με αναφορά στην επόμενη ημέρα του ΚΙΝΑΛ και το πως θα κινηθεί κοινοβουλευτικά το κόμμα μέχρι την ανάδειξη της νέας ηγεσίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου

«Όπως είναι γνωστό στις 5 ή και 12 Δεκεμβρίου θα αναδειχτεί ο νέος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, με τη διαδικασία που έχει δρομολογήσει η Πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά.

Η εισήγηση μου, ως Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη λειτουργία της, θα είναι στο πλαίσιο της ενότητας που μας παρήγγειλε η Πρόεδρος μας αλλά και της αναγκαίας συνέχειας για τη διασφάλιση της λειτουργίας της και συγκεκριμένα:

Έως την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, θα εισηγηθώ τη θεσμική και υπηρεσιακή λειτουργία της Κ.Ο. και τα καθήκοντα Προέδρου της Κ.Ο., λειτουργικά και θεσμικά, να ασκεί ο Γραμματέας της Κ.Ο. ενώ τα Κοινοβουλευτικά ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μιχάλης Κατρίνης.

Επίσης ως προς τις αρμοδιότητες των Βουλευτών για τους Κοινοβουλευτικούς Τομείς και τις Επιτροπές της Βουλής, θα εισηγηθώ να συνεχίσουν ως έχουν.

Η συνεδρίαση της Κ.Ο. θα γίνει τη Δευτέρα, αφού υπάρχουν και επείγοντα λειτουργικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here