Βασίλισσα Ελισάβετ: Θρίλερ με την υγεία της – Δύο εβδομάδες θα απέχει από τα καθήκοντά της


«Φουντώνουν» οι φήμες για την κατάσταση υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ – Η ανακοίνωση του Παλατιού 

«Η Βασίλισσα έχει λάβει συμβουλές από τους γιατρούς της να συνεχίσει να ξεκουράζεται για τουλάχιστον τις επόμενες δύο εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιήσει καμία επίσημη επίσκεψη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σε ανακοίνωση.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το «Festival of Remembrance», στις 13 Νοεμβρίου, ενώ ορισμένες συναντήσεις της θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά. Παράλληλα, δεν θα παρευρεθεί στη δεξίωση για την κλιματική αλλαγή Cop26, ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η απόφαση της βασίλισσας να απουσιάσει από τη σύνοδο κορυφής COP26 είναι «απλώς μια λογική προφύλαξη» καθώς οι γιατροί της την προειδοποίησαν να μην κάνει ένα ταξίδι 1200 χιλιομέτρων μετ’ επιστροφής, επιμένουν πηγές του Παλατιού.

Σύμφωνα με το Μπάκιγχαμ, πάντως, «η Αυτού Μεγαλειότης θα εκπληρώνει μόνο ορισμένα καθήκοντα γραφείου».

Όπως ήταν φυσικό η ανακοίνωση αυτή εντείνει την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ. Η Βασίλισσα αναρρώνει στο κάστρο του Ουίνδσορ τις τελευταίες δέκα ημέρες μετά την παραμονή της στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, αφού ακύρωσε ένα ταξίδι στη Βόρεια Ιρλανδία.

Με πληροφορίες από: Daily Mail

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ