Γυναικείος Οργασμός: Δυσκολεύεστε να τελειώσετε; Ιδού μία λύση!

Περίπου το 10% των γυναικών δεν είχαν ποτέ οργασμό — είτε με σύντροφο είτε κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Ωστόσο είναι δυνατό να τελειώσετε, μπορεί απλώς να χρειαστεί να εξασκηθείτε λιγάκι πρώτα. Σε τι; Λοιπόν, το πρώτο και πιο σημαντικό μάθημα είναι να εξασκηθείτε στο να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ έντασης και χαλάρωσης κατά τη σεξουαλική δραστηριότητα. Αλλά, πολλές ρωτούν, πώς μπορούν να είναι ταυτόχρονα και χαλαρές και σε διέγερση; Παράκατω θα βρείτε την απάντησή, σε δύο μέρη.

Πώς να έχετε οργασμό

  • Βήμα 1: Τεντωθείτε

Το είδος της έντασης που βοηθά τις γυναίκες να φτάσουν στον οργασμό είναι η μυϊκή ένταση (μυοτονία). Πολλές γυναίκες έχουν τη λανθασμένη εντύπωση ότι πρέπει να χαλαρώσουν απλώς, επειδή έχουν ακούσει ότι η χαλάρωση κατά τη διάρκεια του σεξ είναι σημαντική. Αλλά αποδεικνύεται ότι η μυϊκή ένταση είναι συχνά απαραίτητη για έναν οργασμό. Η πλειονότητα των γυναικών μαθαίνουν να έχουν τον πρώτο τους οργασμό ενσωματώνοντας αρκετή ένταση στα πόδια, την κοιλιά και τους γλουτούς. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γυναίκες αναφέρουν ότι οι συσπάσεις των μυών που προκαλούν περισσότερο οργασμό είναι στο κάτω μέρος της λεκάνης τους. Αυτοί είναι οι ίδιοι μύες που πιέζετε για να σταματήσετε τη ροή των ούρων στη μέση (μια συνειδητή σύσπαση αυτής της ομάδας ονομάζεται άσκηση Kegel). Ποια είναι η σχέση μεταξύ της έντασης των μυϊκών ομάδων και του οργασμού; Η σύσπαση ορισμένων μυών αυξάνει τη ροή του αίματος σε όλο το σώμα και συχνά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Και η διέγερση, φυσικά, είναι ένας ασφαλής οδηγός προς τον οργασμό.

  • Βήμα 2: Χαλαρώστε

Κατά τη διάρκεια του σεξ, μια γυναίκα πρέπει να επικεντρώνεται απλώς στο να αισθάνεται τις αισθήσεις της διέγερσης. Εάν δυσκολεύεστε να χαλαρώσετε μπορείτε να έχετε στο νου σας μία ορισμένη εικόνα κάθε φορά ή να επαναλαμβάνετε ένα μάντρα, όπως “μπορώ να αντέξω όσο θέλω” ή “είναι υπέροχο”.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ, μην ξεχάσετε να τεντώσετε τους μύες σας και να ηρεμήσετε το μυαλό σας. Αυτή η τεχνική θέλει εξάσκηση, αλλά μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει με την πάροδο του χρόνου.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here