Η ντουλάπα της Lady Gaga είναι μέσα στον κήπο του σπιτιού της (vid)


Από αστέρι της ποπ, περιζήτη πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης η Lady Gaga βρήκε την ευκαιρία που πάντα έμοιαζε να αναζητά στην εμπιστοσύνη που της έδειξη ο Μπράντλεϊ Κούπερ. Να δει τον εαυτό της σταρ του σινεμά, σε μία πολυσυζητημένη ταινία στην οποία πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις το soundtrack που υπογράφει η ίδια.

Η Λαίδη της παγκόσμιας μουσικής μοιάζει να απολαμβάνει την νέα στροφή στην καριέρα της και με αφορμή τo Α Star Is Born που βγήκε στις αίθουσες πριν από λίγες εβδομάδες, ανοίγει τις πόρτες του εντυπωσιακού σπιτιού της στην αμερικάνικη Vogue και απαντά πίσω από τα μαύρα της γυαλιά στις 73 Ερωτήσεις του μεγάλου περιοδικού μόδες,

Κάτω από ανθισμένες μπουκαμβίλιες, σε ένα πάτιο στρωμένο με λευκό ψηφιδωτό, σε μία έπαυλη που φέρνει στο νου ισπανική, φωτεινή επαρχία η Gaga δηλώνει με σιγουριά πως δεν υπάρχουν όρια όταν μιλάμε για μουσική και πως δεν έχει αγαπήσει βιβλίο περισσότερο από το «Γράμματα σε ένα νέο ποιητή» του Ρίλκε. Κι όλα αυτά με φόντο την γεμάτη ντουλάπα του σπιτιού της που έχει θέα στον κήπο και είναι ουσιαστικά σαν πολύχρωμο ντεκόρ σε μία ούτως ή αλλιώς ξεχωριστή, χολιγουντιανή αυλή.



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ