Σατανική σύζυγος: Είχε πείσει τον άντρα της πως έχει Αλτσαχάιμερ και του έκλεβε λεφτά επί 20 χρόνια

Μια απίστευτη ιστορία από τις ΗΠΑ έχει γίνει viral, με μια 63χρονη να πείθει το σύζυγό της πως πάσχει από Αλτσχάιμερ!

Μια απάτη που δεν μπορούσε να φανταστεί και ο πιο αρρωστημένος νους διαλεύκαναν οι Αρχές του Κονέκτικατ, καθώς μετά από καταγγελία διαπίστωσαν πως μια 63χρονη είχε καταχραστεί 600.000 δολάρια σε βάθος 20ετίας από το σύζυγό της, πείθοντάς τον πως έχει Αλτσχάιμερ.

Η Donna Marino, έχοντας καταφέρει να πλαστογραφήσει την υπογραφή του άνδρα της σε επιταγές συντάξεως, κοινωνικής ασφάλισης, διακανονισμούς αποζημιώσεων και σε άλλα νομικά έγγραφα, έπαιρνα τα χρήματα του συζύγου της, με την δικαιολογία του Αλτσχάιμερ.

Εν τω μεταξύ η δράση της δεν περιορίστηκε μόνο στα χρήματα, αλλά και σε διάφορα άλλα πολύτιμα αντικείμενα, όπως κοσμήματα και συλλεκτικά νομίσματα, τα οποία πουλούσε και έβαζε τα χρήματα σε κρυφό τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοίξει.

Αυτή που υποπτεύθηκε πως κάτι δεν πάει καλά ήταν η κόρη της, ενώ παράλληλα είχαν αρχίσει συνεχόμενα παράπονα του θύματος, το οποίο πήγε στην αστυνομία.

Έτσι, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, με αποτέλεσμα να βγει ένταλμα για την σύλληψη της Donna Marino, η οποία μόλις αντιλήφθηκε οτι την είχαν καταλάβει, εξαφανίστηκε.

Την Τετάρτη όμως παραδόθηκε, είπε πως το έκανε για να βοηθήσει συγγενικά της πρόσωπα που είχαν οικονομικά προβλήματα και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία πρώτου βαθμού και πλαστογραφία τρίτου βαθμού.

Αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση 25.000 δολαρίων.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here