Sex tips: 7 συμβουλές που θα απογειώσουν την ερωτική σας ζωή


Η ρουτίνα καμιά φορά καταντά βαρετή και εξαλείφει τον ενθουσιασμό από μία σχέση. Δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, καθώς από κει και έπειτα το σεξ θα γίνει μονότονο, κάτι σαν αγγαρεία. Ωστόσο, είναι απολύτως λογικό να στερεύει η φαντασία – ιδιαίτερα σε μια μακροχρόνια σχέση ή σε έναν γάμο. Με τόσες υποχρεώσεις, τόσα προβλήματα και καθημερινές προκλήσεις, φαντάζει σχεδόν ακατόρθωτο να κρατήσετε την ερωτική σας ζωή στα επιθυμητά επίπεδα. Ευτυχώς, υπάρχουν δοκιμασμένα tips που θα φουντώσουν ξανά την φλόγα και θα σας απογειώσουν. Δείτε λοιπόν πώς μπορείτε να ξετρελάνετε τον σύντροφό σας στο κρεβάτι!

Μυστικά για το κρεβάτι

  • Ξεκινήστε με ένα μασάζ: Το μασάζ είναι ταυτόχρονα χαλαρωτικό και αισθησιακό, ενώ το αγαπούν σχεδόν όλοι οι άνδρες. Όταν είστε στο κρεβάτι με έναν άνδρα, δεν είναι απαραίτητο να αρχίσετε αμέσως τη δράση. Προσφέρετέ του ένα μασάζ. Ακουμπήστε το κεφάλι του στην αγκαλιά σας ενώ κάθεστε ή στο στομάχι σας ενώ στέκεστε. Ένα μασάζ στο κεφάλι ή σε όλο το σώμα θα τον χαλαρώσει. Κάντε μασάζ στο κεφάλι του ή σε άλλα μέρη του σώματός του που γνωρίζετε ότι είναι ιδιαίτερα για αυτόν. Η ευχαρίστηση του συντρόφου σας θα πρέπει να ξεκινά με ένα μασάζ. Θα εκπλαγείτε πολύ με τα αποτελέσματα καθώς αυτό είναι ένα από τα πιο ρομαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τον φίλο σας στο κρεβάτι.
  • Σέξι εσώρουχα: Φορέστε σέξι εσώρουχα. Δεν είναι μυστικό ότι μια γυναίκα με σέξι εσώρουχα σίγουρα θα μπορέσει να προσελκύσει τον άνδρα της στο κρεβάτι. Είναι κάτι περισσότερο από σεξουαλικό. Πρόκειται για τη διέγερση και την προσέγγιση που έχει ο ένας με τον άλλον. Αυτό που ενεργοποιεί τους άνδρες είναι το μυστήριο και ένα εσώρουχο είναι μια εξαιρετική αρχή. Εξαρτάται από εσάς εάν θέλετε να το πάτε στο επόμενο επίπεδο ή αν θέλετε να κρατήσετε τα πράγματα σε ένα συγκεκριμένο όριο. Τα προκαταρκτικά παιχνίδια και οι αγκαλιές με σέξι εσώρουχα είναι πάντα καλές και για συναισθηματικό δέσιμο.
  • Dirty talk: Η βρώμικη συζήτηση είναι ένα από τα πράγματα που θέλουν να δοκιμάσουν οι άνδρες στο κρεβάτι. Δεν αρέσει σε όλους τους άνδρες, αλλά στους περισσότερους. Τα περισσότερα ζευγάρια απολαμβάνουν να μιλάνε βρώμικα ενώ είναι οικεία. Κάποιοι μπορεί να διστάζουν στην αρχή. Όμως σε μεταγενέστερα στάδια που είναι ανοιχτοί ο ένας στον άλλον, οι βρώμικες κουβέντες μπορούν πραγματικά να ανεβάσουν τα πράγματα σε άλλο επίπεδο. Δώστε του να καταλάβει ότι τον θέλετε περισσότερο, πιο σκληρά και πιο κοντά. Πείτε του να πάει βαθιά και δυνατά. Πείτε του τι θέλετε να του κάνετε ή τι θέλετε να σας κάνει!
  • Πάρτε τον έλεγχο: Η ιεραποστολική στάση είναι καλή. Στην πραγματικότητα, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μείνετε έγκυος. Αλλά κατά πόσο είναι σωστό να αφήνετε κάθε σεξουαλική επαφή εντελώς στο έλεος του άνδρα; Θα πρέπει επίσης να μάθετε να παίρνετε τον έλεγχο. Αυτό θέλουν οι άνδρες στο κρεβάτι. Εάν παίρνετε τον έλεγχο μια στο τόσο ή ακόμα πιο συχνά, ο άνδρας σας θα σας αγαπήσει και θα σας σεβαστεί περισσότερο. Γιατί; Λοιπόν, το θέμα είναι ότι οι άνδρες θέλουν να έχουν μια σύντροφο που να ξέρει τι κάνει και πώς πρέπει να το κάνει. Δεν είναι υγιής σχέση αν πρέπει να κάνει όλη τη δουλειά και εσείς απλά ξαπλώνετε όλη την ώρα σαν κούκλα.

  • Μια νέα στάση: Κατά καιρούς θα πρέπει να αναζητάτε νέα πράγματα για να δοκιμάσετε στο κρεβάτι, ώστε το σεξ να μην γίνει βαρετό. Συχνά αυτό που θέλουν οι άνδρες στο κρεβάτι είναι να δοκιμάσουν μια νέα στάση. Είναι πολύ εύκολο να καταλάβετε σε ποιες στάσεις μπορείτε να είστε και οι δύο άνετα. Απολαύστε τις στιγμές και φιληθείτε με πάθος. Δεν είναι κακό να δοκιμάζετε νέα πράγματα στη ζωή. Σε περίπτωση που σε κάποιον από εσάς δεν αρέσει αυτό που δοκιμάσατε, απλώς προχωρήστε στην επόμενη. Μάθετε ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις για αυτόν και χρησιμοποιήστε τις πιο συχνά. Αρχίστε να παρατηρείτε τι του αρέσει και μετά χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας.
  • Αφήστε τον να σας βλέπει: Αυτή είναι μια από τις καλύτερες συμβουλές στο σεξ για να τον τρελάνετε. Αν έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε μπροστά του, τίποτα δεν είναι πιο διεγερτικό και πιο ικανοποιητικό. Τι θέλουν οι άνδρες στο κρεβάτι; Οπτικά ερεθίσματα. Τα οπτικά ερεθίσματα κάνουν θαύματα με τους άνδρες. Το λατρεύουν όταν οι γυναίκες είναι ανοιχτές και τολμηρές. Το να το κάνετε ακριβώς μπροστά του δείχνει πόσο πολύ τον εμπιστεύεστε. Αν θέλετε πραγματικά να τρελαθεί για εσάς, μην τον αφήσετε να σας αγγίξει ή να σας φιλήσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Απλώς συνεχίστε και δείτε τον να τρελαίνεται για εσάς.
  • Ζήστε μια φαντασίωση: Ρωτήστε τον για τις φαντασιώσεις του και προσπαθήστε να τις επαναλάβετε στην πραγματική ζωή. Πώς να κάνετε τον άνδρα σας να τρελαθεί στο κρεβάτι; Βρείτε ένα σέξι φόρεμα από την αγαπημένη του ταινία ή ντυθείτε σαν την αγαπημένη του ηθοποιό. Δώστε ζωή στην σεξουαλική και τραβήξτε την προσοχή του σε χρόνο μηδέν. Θα αγαπήσει τον ενθουσιασμό σας και θα σας είναι πάντα πιστός. Το να είστε αυθόρμητος και γεμάτος αγάπη είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση. Μην αφήνετε πολλά περιθώρια έξω από την κρεβατοκάμαρα. Είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις τον άνθρωπό σου. Το τι του αρέσει και τι όχι θα κάνει τεράστια διαφορά στη σχέση σας. Το πόσο kinky του αρέσει να γίνεται ή τι του αρέσει να ακούει μπορεί να καθορίσει πόσο επιθετικός μπορείτε να γίνετε μαζί του. Η ζωή είναι γεμάτη στιγμές ευτυχίας και μπορείτε να στρέψετε τις πιθανότητες υπέρ σας καταλαβαίνοντάς τον λίγο καλύτερα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ