Βιζυηνός Ertflix: Η νέα σειρά του Μανουσάκη “Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου” κάνει πρεμιέρα απόψε [trailer]

Μετά την ολοκλήρωση της έξοχης σειράς “Βαρδιάνος στα Σπόρκα”, μία ακόμη μίνι σειρά με υπογραφή Μανούσου Μανουσάκη κάνει πρεμιέρα απόψε στην ΕΡΤ 1 και το Ertflix. Αυτή τη φορά ο δημιουργός δεν είναι ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, αλλά ο Γεώργιος Βιζυηνός. Με ένα αυτοβιογραφικό διήγημα μας ταξιδεύει και πάλι στην Ελλάδα μιας άλλης εποχής. “Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου” λοιπόν. Μια παραγωγή με εξαίσιους πρωταγωνιστές. Ανάμεσά τους η Τατιάνα Παπαμόσχου, ο Νικόλας Παπαγιάννης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο Σόλων Τσούνης, η Ντίνα Μιχαηλίδου και ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης. Απόψε στις 22:00!

Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου: Επεισόδιο 1

Στην πρεμιέρα της μίνι σειράς, μπαίνουμε από νωρίς στο κλίμα. Η κεντρική ηρωίδα είναι μια μάνα, η οποία καλείται να διαχειριστεί τον πρόωρο χαμό του ενός γιου της. Την ίδια στιγμή, πρέπει να βρει τρόπο να χαρεί για την επιστροφή του ξενιτεμένου της γιου. Βαδίζει ανάμεσα στη λύπη και την ανείπωτη οδύνη, μην αφήνοντας κανέναν ασυγκίνητο. Ο Γιωργής και ο Μιχαήλος, τα δυο της αγόρια, ξορκίζονται από τη μάνα να βρουν τον φονιά του Χρηστάκη τους. Κανείς δε γνωρίζει ποιος έκανε το φονικό και όλοι στην τοπική κοινωνία είναι ανάστατοι.

Ακόμη ποιο τραγικό είναι το γεγονός ότι ο φονιάς δεν γνωρίζει ότι έχει πράγματι σκοτώσει τον Χρηστάκη. Είναι ο άνθρωπος που η ίδια η μητέρα έχει γιατροπορέψει στο παρελθόν και έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε ολόκληρη την ζωή του. Μόλις αποκαλυφθεί ποιος είναι ο φονιάς, οι ισορροπίες για όλους θα αλλάξουν. Πώς θα το διαχειριστούν οι δύο εναπομείναντες γιοι και πώς θα αντιδράσει ο ίδιος ο φονιάς, ο Τούρκος Κιαμήλης; Η μητέρα θα μάθει ποτέ την αλήθεια ή θα παραμείνει για πάντα στο σκοτάδι; Στενή φίλη της κεντρικής ηρωίδας είναι η μητέρα του Κιαμήλη. Εκείνη τι θα κάνει στο άκουσμα ότι ο γιος της διέπραξε, έστω και κατά λάθος, ένα ασυγχώρητο έγκλημα;

Τα διηγήματα σπουδαίων Ελλήνων λογοτεχνών έρχονται στην μικρή οθόνη μέσα από την κρατική τηλεόραση, σε παραγωγές που πραγματικά αξίζουν. Μείνετε συντονισμένοι απόψε στην ΕΡΤ 1 στις 22:00 για να απολαύσετε μια ακόμη συγκλονιστική ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά σας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here