Επίθεση στον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα, γιατί ζήτησε έλεγχο στα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Ο καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, αποκάλυψε ότι δέχθηκε προπηλακισμό και επίθεση, μαζί με συναδέλφους του, όταν βρέθηκαν σε μια ταβέρνα και ζήτησαν από τον υπεύθυνο να διεξάγει ελέγχους για την ορθότητα των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Αντιμέτωπος με τις άγριες διαθέσεις ενός ιδιοκτήτη ταβέρνας και των υπόλοιπων εργαζόμενων σε αυτή, βρέθηκε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ο γνωστός καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε το περιστατικό στο οποίο όπως ανέφερε ήταν παρόντες περίπου 20 γιατροί ίδιας ειδικότητας με εκείνον.

«Σήμερα το μεσημέρι βρισκόμασταν με μια παρέα περίπου είκοσι πνευμονολόγων στο πλαίσιο ενός συνεδρίου σε μια ταβέρνα. Στο τέλος, με ευγένεια, ένας συνάδελφος εξ ημών είπε στους υπεύθυνους ότι θα έπρεπε να ζητήσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού», είπε αρχικά ο κ. Βασιλακόπουλος και πρόσθεσε:

«Δεν είναι μόνο ότι μας πέταξαν έξω από το μαγαζί. Μας προπηλάκισαν, εμένα με πέταξαν κάτω. Τον συνάδελφο ο οποίος προσπάθησε να με προφυλάξει του έσκισαν το πουκάμισο. Ο ιδιοκτήτης με απείλησε ότι θα έρθει να με βρει στο νοσοκομείο που δουλεύω και θα τα πούμε, ότι θα έρθει να μου κάψει το αυτοκίνητο…»

«Νομίζω ότι ο κόσμος πλέον έχει ξεφύγει, έχει τρελαθεί. Νομίζω ότι θα πρέπει να προστατευτούν οι λογικοί άνθρωποι από τους παράλογους. Με περιμένουν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλω μήνυση», ανέφερε κλείνοντας.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here